Takaisin

Grano on nyt  osa YK:n Global Compactia

Grano allekirjoitti YK:n Global Compact -aloitteen, joka on maailman suurin yritysvastuualoite. Grano sitoutuu tukemaan aloitteen ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristön ja korruption vastaisuutta tukevia periaatteita ja toteuttamaan niitä käytännössä. Koko maailmassa Global Compact -aloitteeseen on sitoutunut yli 11 000 jäsenyritystä ja yli 3 000 muuta toimijaa, yhteensä 156 maasta. Suomalaisia yrityksiä on mukana 119 – ja Grano on nyt yksi niistä.

Grano perustaa toimintansa vastuullisuuteen. Aloitteen allekirjoittaminen on yksi osoitus siitä, että Grano panostaa ihmisoikeus-, työolo- ja ympäristöasioiden eteenpäin viemiseen. Aloite tarjoaa käyttöön myös useita konkreettisia työkaluja vastuullisuuden kehittämiseen.

”Vastuullisuustyö on arvojemme mukaista toimintaa. Haluamme samalla varmistaa myös sen, että asiakkaamme voivat luottaa kumppaninsa vastuullisuuteen. Meille on tärkeää, että voimme olla auttamassa asiakkaitamme liiketoimintatavoitteiden saavuttamisessa kestävällä tavalla. Grano tekee paljon vastuullisuuden eteen, ja YK:n Global Compact antaa meille loistavan viitekehyksen ja lisää työkaluja vastuullisuuden johdonmukaiseen kehittämiseen.” kertoo Granon toimitusjohtaja Pekka Mettälä.

Tutustu täällä Global Compact -aloitteen kymmeneen periaatteeseen.

Lisätietoja

Tytti Liven, Laatu- ja vastuullisuusjohtaja, Grano Oy,
tytti.liven@grano.fi, puh. +358 40 506 7607