Siirry suoraan sisältöön

Grano Goes Amos Rex 2021: Tervetuloa uuteen aikaan

Järjestimme keskiviikkona 24.11.2021 jo kolmatta kertaa asiakkaillemme inspiraatioiltapäivän asiantuntijaseminaarin merkeissä. Grano Goes Amos Rex -tapahtuma toteutettiin tänä vuonna täysin virtuaalitapahtumana.

Tilaisuuden teema "Tervetuloa uuteen aikaan" valotti kuulijoille, millaiseen tulevaisuuteen katsomme. Miten digitalisaatio 2.0, ihmiset ja uudet työnteon mallit näyttelevät päärooleja muutoksen keskiössä. Arvonluonti asiakkaille loistaa pohjantähtenä.

Tilaisuuden avasi Granon toimitusjohtaja Kimmo Kolari ja moderaattorina toimi juontaja André Noël Chaker. Tähtipuhujista lavalle astui ensin luova johtaja ja tietokirjailija Henri "Henkka" Hyppönen, joka johdatti kuulijat matkalle luovuuden tulevaisuuteen. Seuraavana esiintynyt kolumnisti ja luova johtaja Jani Halme puolestaan avasi yleisölle markkinoinnin saloja ja oli vakuuttavasti sitä mieltä, että markkinoinnin pitää muistuttaa jälleen jakkaraa. Valmentaja ja inspiraatiopuhuja Anna Perho toi kuulijoille näkökulmia muutoksen hallintaan. 

Lisäksi kuvataiteilija Annika Varjonen visualisoi seminaariesitysten sisällön aiempien tilaisuuksien tavoin. Ohessa hänen saatesanansa tilaisuuden kuvituskuvalle:

– Tähän kuvaan kannattaa hypätä kuin uima-altaaseen: omalla tyylillä, siitä kulmasta ja juuri siltä korkeudelta kuin tällä hetkellä tuntuu. Tämän materiaalin ei ole tarkoitus olla rivissä marssitettu uskollinen toisinto innostavista esityksistä, tai viiteen pääpointtiin kiteytetty tiivistys. Täällä on nimenomaan tilaa sinun omalle tulkinnallesi ja oman ajattelusi tutkailulle. Pulahda kuvaan nopeasti tai tuumaile hitaasti, kroolaa läpi tai jää kellumaan. Kokeile jakaa kuva (työ)kaverille ilman saatesanoja ja heittäydy keskusteluun.

Kuvataiteilija Annika Varjonen kuvitti Grano Goes Amos Rex 2021 -tilaisuuden

 

Juttu on julkaistu alun perin 30.11.2021 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.