Takaisin

Grano ja FGMA yhteistyöhön

Grano Oy
ja Suomen Golfjohtajat ry ovat sopineet kolmevuotisesta yhteistyöstä. Golfyhteisölle keskeisimpiä Granon palveluita ovat printtipalvelut, luovat palvelut sekä digitaaliset markkinointiautomaatiot.

FGMA yhdistyksenä, ja nyt yhteistyökumppanina, on meille suoraviivainen ja mutkaton tapa tarjota palveluitamme suomalaisten golfyhteisöjen käyttöön. Pystymme palvelemaan todella monipuolisesti ja laajasti asiakkaitamme ja moni varmasti yllättyy palvelutarjoomastamme”, taustoittaa Granon avainasiakaspäällikkö Pasi Osala.

Myös FGMA:n toiminnanjohtaja Antti Hiltunen uskoo hedelmälliseen yhteistyöhön. ”Uusi yhteistyö on FGMA:lle hieno mahdollisuus. Jatkossa pystymme tarjoamaan Granon laaja-alaisia palveluita jäsenistömme kautta koko golfyhteisölle”, Hiltunen toteaa.

Grano on mukana FGMA:n kevätseminaarissa 14. - 15.3.2019, Helsingin Messukeskuksessa.

Lisätietoja yhteistyöstä antaa:

Antti Hiltunen
p. 0400 355 434
antti.hiltunen(at)golf.fi
Suomen Golfjohtajat ry (FGMA)
Valimotie 10
00380 Helsinki

Pasi Osala
p. 044 766 7607
pasi.osala(at)grano.fi
Grano Oy
Kuortaneenkatu 1
00520 Helsinki

FGMA on Golfjohtajien henkilöyhdistys, jonka jäseninä on lähes kaikki Suomen golfkenttien toimitus- ja toiminnanjohtajat ja osa kenttämestareista sekä palvelu- ja toimistopäälliköistä.

Granon palvelut kattavat kaikki liiketoimintaa tukevat sisältöhankkeet alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun, tulosten mittaamiseen ja aineistonhallintaan – kaikissa asiakkaan kohdeyleisölle olennaisissa kanavissa. Grano palvelee Suomessa 25 paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Konsernissa työskentelee noin 1 100 ammattilaista, ja sen liikevaihto on noin 140 miljoonaa euroa.