Siirry suoraan sisältöön

Grano ja Multiprint ovat nyt yhdessä Grano

Multiprint Oy ja Grano Oy ovat fuusioituneet 1.11.2015. Multiprint Oy on sulautunut Grano Oy:öön (Y-tunnus 0289075-6). Marraskuun alusta myös Multiprintin toimipisteiden toiminta jatkuu nimellä Grano.

Grano Oy jatkaa Multiprint Oy:n liiketoimintaa keskeytyksettömästi yhdistymisen jälkeen. Yhdistymisellä ei ole vaikutuksia Multiprint Oy:n asiakas- tai liikesuhteisiin, eikä sopimuksiin lain nojalla edellytetä tehtävän mitään lisäyksiä tai muutoksia Grano Oy:n sitoutuessa niiden ehtoihin. Fuusiolla ei ole vaikutuksia Multiprintin tytäryhtiöiden toimintaan.

1.11.2015 alkaen laskut lähetetään Granon nimissä. Laskutuksen yhteystiedot löydät täältä.

Onko sinulla ideoita? Me teemme niistä totta.

Yhdistymisen myötä asiakas saa jatkossa käyttöönsä toimialan laajimmat palvelut ja viimeisimmän osaamisen. Toimipisteet palvelevat 25 kaupungissa kattaen Suomen Oulusta Helsinkiin. Yrityksen liikevaihto nousee noin 92 miljoonaan euroon. Palveluksessasi on yli 800 ammattilaista.


Pieni opas markkinointiin

Pieni opas markkinointiin

Markkinoinnin lyhyt oppimäärä – tästä oppaasta löydät ideoita yrityksen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Ota ideat käyttöösi ja kehitä markkinointiasi! ⭐

Lataa opas

Juttu on julkaistu alun perin 30.10.2015 ja sitä on päivitetty 8.04.2024.