Siirry suoraan sisältöön

Granon ja SUL:n pitkä yhteistyö jatkuu

Granon ja SUL:n pitkä yhteistyö jatkuu

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Granon yhteistyö jatkuu. SUL ja Grano ovat sopineet, että Grano jatkaa SUL:n yhteistyökumppanina ja on SUL:n virallinen yhteistyökumppani markkinointi-, mainos-, ja näkyvyystuotteissa.

– Olemme erittäin iloisia, että pitkä ja hyvin toiminut yhteistyö Granon kanssa saa jatkoa. Jatkamme Granon kanssa myös viime vuonna aloitettua työtä yleisurheilun fanikulttuurin edistämiseksi, sanoo SUL:n markkinointiyhtiö Track & Field Finlandin toimitusjohtaja Jari Töykkä.

Yhteistyön puitteissa Grano näkyy Suomen suurimmassa massajuoksutapahtumassa Helsinki City Running Dayssä, joka tuo juoksijat Helsingin kaduille toukokuun 13. päivä. Grano on esillä myös kotimaan suurissa televisioiduissa yleisurheilutapahtumissa Lahden Kalevan kisoissa, Turussa juostavissa viestinjuoksun SM-kilpailuissa ja viiden kilpailun Motonet GP -sarjassa.

– On hienoa, että vuosien aikana muotoutunut monipuolinen yhteistyömme SUL:n kanssa jatkuu menestyksekkäästi, sanoo Granon liiketoimintajohtaja Harri Helén.

 

Lisätietoja:

Track & Field Finland Oy

c/o Suomen Urheiluliitto

Jari Töykkä

Toimitusjohtaja

Puh. 040 55 33 996

jari.toykka@sul.fi

 

Grano Oy

Harri Helén

Liiketoimintajohtaja

+358 40 774 2000

harri.helen@grano.fi

 

Juttu on julkaistu alun perin 9.02.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.