Siirry suoraan sisältöön

Grano Oy ja Grano Group Oy palkittiin Suomen Asiakastieto Oy:n Kulta-tason sertifikaatilla

Suomen Asiakastieto Oy on analysoinut Grano Oy:n sekä Grano Group Oy:n taloudelliset tunnusluvut, taustatiedot sekä maksukäyttäytymisen. Analyysin perusteella Grano Oy sekä Grano Group Oy kuuluvat Suomen Vahvimpiin yrityksiin ja näin ollen palkittu kultasertifikaatilla.

Suomen Vahvimmat sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö sertifikaatin omaavan yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla.

Asiakastieto myöntää Suomen Vahvimmat -sertifikaatin vain parhaista parhaille yrityksille, jotka ovat täyttäneet sertifikaattiin oikeuttavat tiukat ehdot ja korkean Rating Alfa -luottoluokituksen. Yritys voi olla oikeutettu Suomen Vahvimmat Platina, Kulta- tai Hopea-sertifikaattitasoon. Grano on oikeutettu Kulta-tasoon ja olemme otettuja saadessamme tällaisen tunnustuksen.

Suomen Asiakastieto on yksi Suomen johtavista digitaalisten yritys- ja kuluttajatietopalveluiden tarjoajista, joka auttaa kuluttajia ja yrityksiä päätöksenteossa sekä rahoituksen, myynnin ja markkinoinnin prosesseissa. Suomen Asiakastieto kerää ja jalostaa dataa, jonka avulla päätökset voidaan tehdä. Suomen Asiakastieto on osa pohjoismaista asiantuntijayritystä Enento Groupia.

Grano Oy:n ja Grano Group Oy:n lisäksi Granon tytäryhtiö Grano Diesel Oy on ollut jo vuosia Asiakastiedon sertifikaatin omaava jäsen. Grano Diesel Oy:llä on suuri kunnia käyttää Platina-tason sertifikaattia.

 

Juttu on julkaistu alun perin 23.10.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.