Siirry suoraan sisältöön

Grano Oy on ostanut turkulaisen Finepress Oy:n osakekannan

Kuvassa Eero Kunnas sekä Jaakko Hirvonen. Kuvaaja Ari Mikkola.

Graafisen alan markkinajohtaja ja sisältöpalveluiden moniosaaja Grano Oy keskittää edelleen toimialaa ja on ostanut painotalo Finepress Oy:n. Yrityskaupalla Grano jatkaa kasvustrategiaansa ja vahvistaa markkinaosuuttaan Länsi-Suomessa. Finepressin kaikki noin 20 työntekijää jatkavat Finepressin palveluksessa, yhtiön ollessa tästä eteenpäin osa Grano-konsernia.

– Toimiala keskittyy vahvasti ja haluamme osaltamme olla mukana viemässä tätä muutosta eteenpäin. Kilpaillussa markkinatilanteessa tehokkaat prosessit, luotettavuus ja kattava palveluvalikoima korostuvat, mutta toteutuakseen ne vaativat jatkuvaa kehittymistä. Yli 70-vuotias perheyritys Finepress on yksi maamme arvostetuimpia graafisen alan yrityksiä ja olemme iloisia saadessamme alueellisesti vahvaa osaamista Granon perheeseen. Finepress tunnetaan korkeasta työn laadusta ja hyvästä asiakastyytyväisyydestä. Tämä on hieno pohja, kun asiakkaille haetaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja joissa printtiin yhdistetään Granon tarjoamat digitaaliset ratkaisut, iloistee Granon toimitusjohtaja Jaakko Hirvonen.

– Päätös yrityskaupasta syntyi pitkällisen harkinnan tuloksena. Toimialamme elää vahvaa murrosta ja tähän vastaaminen vaatii investointeja ja rohkeaa satsaamista tulevaan. Yrityskaupan myötä asiakkaamme saavat Suomen kattavimmat kokonaisratkaisut sekä viimeisimmät palvelut oman liiketoiminnan kehittämiseen. Grano on ainutlaatuinen toimija sisältöpalveluiden tuottajana ja siinä yhdistyy digi- ja printtitalon osaaminen sekä tarjooma. Edelläkävijäaseman säilyttäminen vaatii jatkuvaa uusiutumista asiakkaan tarpeisiin. Granossa tämä muutos on käännetty kilpailueduksi, taustoittaa Finepressin toimitusjohtaja Eero Kunnas.

Juttu on julkaistu alun perin 1.06.2017 ja sitä on päivitetty 7.02.2024.