Grano Shopin Suunnittelutyökalu omien painoaineistojen suunnitteluun

Grano Shopin Suunnittelutyökalu on nyt käytössä!Oletko pohtinut, miten saisit oman ideasi painettuna esimerkiksi korttiin tai julisteeseen, mutta et hallitse taitto-ohjelmia? Grano Shopin Suunnittelutyökalulla sinun ei tarvitse olla ammattilaisgraafikko onnistuaksesi! Nyt voit suunnitella painomateriaalit itse Suunnittelutyökalulla ja päästää luovuutesi valloilleen, helposti ja vaivattomasti.

Grano Shopin Suunnittelutyökalulla luot mainiot mainosmateriaalit, kivat kortit tai vaikka katseen vangitsevan julisteen käden käänteessä – suoraan selaimessasi! Valitse vain mieleisesi pohja, stailaa tyyliisi ja klikkaa painoon.

Miten teet oman painomateriaalin?

  1. Kirjaudu sisään Grano Shopiin

Suunnittelutyökalu näkyy vain sisäänkirjautuneille käyttäjille. Kaikki muokattavissa olevat tuotteet löytyvät kirjautumisen jälkeen kohdasta Tuotteet → Suunnittelutyökalulla.

  1. Valitse tuote

Suunnittelutyökalulla voit nyt tuottaa painovalmiita esitteitä, flyereita, julisteita, käyntikortteja, roll-upeja, tarroja sekä kortteja ja kutsuja. Valikoima kasvaa koko ajan.

  1. Muokkaa valmista pohjaa helposti

Voit hyödyntää valmiita elementtejä, kuten kuvia, tekstiä tai vektorimuotoja, joita voit vapaasti liikutella, muokata tai poistaa.

Jahas, ei kun kokeilemaan!

Valmis tuotos suoraan kotiin

Oli tarvetta sitten kutsukorteille tai yrityksen julisteelle, voit tilata kaiken omalla tyylilläsi varustettuna muutaman päivän sisällä suoraan kotiisi tai toimistolle. Toimitusaika on normaalisti vain 4 arkipäivää.

Anna meille palautetta

Oliko Suunnittelutyökalun käyttö helppoa vai sittenkin haastavaa? Puuttuuko haluamasi tuote valikoimasta?

Kerro palautteesi tänne!

 

Juttu on julkaistu alun perin 26.10.2022 ja sitä on päivitetty 10.11.2022.