Grano Showroom – Materiaalit ja ratkaisut nähtävillä paikan päällä

Granon Showroom on avoinna! Showroomissa pääset tutustumaan lähemmin materiaaleihin ja ratkaisuihin, joita harkitset yrityksesi moninaisiin tarpeisiin. Oli kyseessä sitten pakkausten lukuisat materiaalivaihtoehdot tai mainoskankaan tekstiilinäytteet, saat nähdä paikan päällä miltä mikäkin näyttää oikeasti ja tunnustella, miltä materiaalit tuntuvat käsissäsi.

Laaja tarjonta käsin kosketeltavana

Granon Showroom avattiin Vantaan Koivuhaan tehtaan tiloihin. Showroomin tehtävänä on esitellä Granon laaja tarjonta aina valomainoksista mainoskankaisiin, painotuotteisiin, pakkausmateriaaleihin, etiketteihin ja teippauksiin, POS-materiaaleihin ja messuratkaisuihin asti. Showroom on tila, jossa voit kävellä ja tutustua rauhassa jokaiseen kiinnostavaan materiaaliin ja ratkaisuun. Kaikkeen saa koskea, sillä sinä tiedät, miltä haluat muun muassa tuotteesi pakkauksen tuntuvan. Kaikkea saa kokeilla ja testata, jotta tiedät, miten esimerkiksi valomainos tai hyllynreunanäyttö toimii. Lisäksi mukanasi on granolainen asiantuntija, joka kertoo sinulle juuri siitä ratkaisusta kaiken, mistä haluat kuulla lisää.

Granon tuotejohtaja Mikael Haanpää kertoo, miksi Showroomissa kannattaa käydä:

– Nettisivuilta näet, minkälaisen tuotteen haluat, mutta et tiedä, minkälaista materiaalia haluat siihen ennen kuin näet sen edessäsi. Showroomissa saat kiertää ja tutustua valmiisiin tuotteisiin, raakamateriaaleihin sekä materiaalinäytteisiin, jotta voit tehdä päätöksesi materiaalien suhteen tuntemasi perusteella. Miltä esimerkiksi banderollin kangas tuntuu? Miten se reagoi valon kanssa? Näkyykö kankaasta läpi? Entäpä minkälainen pinta pakkaukseen tulee? Miten se avautuu? Miltä pakkaus ja painotyö tuntuisivat asiakkaan kädessä?

Suuri kangasseinä onkin nähtävyys itsessään, sillä Granolla on mistä valita. Erilaiset kankaat toimivat moniin tarkoituksiin, mutta meidän tehtävämme on selventää, mitkä ovat toimivia juuri sinun tarpeisiisi. Sama pätee myös muihin materiaaleihin!

Asiakkaille tehtyjä ratkaisuja nähtävillä

Tilassa tutustut materiaalien lisäksi valmiisiin ratkaisuihin, joita olemme tehneet asiakkaillemme. Pakkaukset, painotuotteet, POS-materiaalit ja mainokset ovat saattaneet näkyä arjessasi esimerkiksi kauppakeskuksissa, kauppojen osastoilla tai ravintolassa.

Hyvänä esimerkkinä valmiista ratkaisusta on asiakkaamme Red Bullin upea myymälämainos, joka herättää huomiota kaukaa. Showroomissa koet, miten ratkaisu oikeasti toimii, mutta esimakuna Mikael kertoo seuraavaa:

– Red Bullin materiaalissa on yhdistetty monia ideoita, joista kokonaisuus lopulta syntyi. Kokonaisuuteen kuuluu muun muassa pahvista tehty tuoteteline, jossa tölkki pysyy hyvin, valomainos, joka toimii F1-hengessä ja brändikuvat, jotka kertovat teemasta ja tuotteesta lisää.

Yhdistämällä saat omanlaisen ratkaisun

Showroomissa näet ympärilläsi valomainoksia, etikettejä ja pahvirakenteita, mutta tarvitset suuren kokonaisuuden, jossa on huomioitu nämä ja paljon muuta. Showroomin tehtävä laajan tarjonnan esittelyn lisäksi on näyttää, että villit ideat todellakin toteutetaan! Kuten Red Bullin myymälämainoksessa yhdistettiin monta eri elementtiä yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, voit rakentaa yhdessä Granon asiantuntijasi kanssa yrityksellesi parhaan keinon näkyä ja kuulua pinnalla millä hyvänsä.

Vastuulliset valinnat voit tehdä Showroomissa

Koska kaikkien materiaalien ja ratkaisujen tiedot ovat nähtävillä ja käsilläsi, voit olla varma, että materiaali sopii yrityksesi vastuullisiin arvoihin. Voit myös tiedustella yhteyshenkilöltäsi onko jokin tietty ratkaisu toteutettavissa hiilineutraalisti.

Tulevaisuudessa Showroom laajenee

Showroom tulee laajenemaan tulevaisuudessa, sillä meillä on lisää näytettävää ja paljon uusia ideoita. Mikael paljastaa, että sisustustuotteet saavat näkyvyyttä Showroomissa syksyn aikana:

– Tuomme tilaan nähtäville muun muassa sisustustuotteita toimistoon ja eri yritystiloihin. Näiden lisäksi Showroomissa nähdään opasteita ja teippausmalleja.

Tule tutustumaan Showroomiin!

Granon Showroom on asiakkaillemme avoin, mutta turvallisuuden vuoksi järjestämme yksittäiset kierrokset vain yhteyshenkilön kanssa. Sovi siis tutustuminen Granon yhteyshenkilösi kanssa, niin saat rauhassa tutustua Granon Showroomiin sovittuna ajankohtana.

Juttu on julkaistu alun perin 18.08.2023 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.