Siirry suoraan sisältöön

Grano suunnittelee toimia kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi

Grano suunnittelee toimia kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi

Panostaja Oyj:n sijoituskohde Grano aloittaa muutosneuvottelut, joiden kohteena on Grano-konsernin koko henkilöstö, pois lukien tytäryhtiö Grano Diesel.

Markkinatilanne toimialallamme on murroksessa. Jotta voimme vastata asiakkaittemme muuttuviin tarpeisiin sekä markkinoiden haasteisiin entistä paremmin, suunnittelemme uudelleenorganisointia ja toimintojen ajanmukaista kehittämistä, sekä prosessiemme ja tuotantomme tehostamista. Suunnitelmien toteutuessa, ne voisivat johtaa arviolta enintään 84 henkilön työsuhteen irtisanomiseen, työsuhteen ehtojen muuttamiseen tai osa-aikaistamiseen. 

Suunnitelluilla muutoksilla tavoittelemme arviolta 4,5 miljoonan euron pysyviä, vuotuisia kustannussäästöjä. Samalla jatkamme investointejamme digitalisaatioon ja kestävään kehitykseen.

Näillä suunnitelluilla toimilla vahvistamme pitkän tähtäimen kilpailukykyämme, ja takaamme asiakkaillemme laadukkaan alueellisen kokonaispalvelumme myös jatkossa. Tavoitteenamme on toteuttaa vastuullisesti ja tuloksekkaasti parhaat ratkaisut erilaisille painetuille tai digitaalisille pinnoille – nyt ja tulevaisuudessa.

Uutinen on kerrottu ensimmäisenä Panostaja Oy:n sivuilla.

Medialle: 

Kimmo Kolari 

Toimitusjohtaja 

Grano Oy 

kimmo.kolari@grano.fi 

Juttu on julkaistu alun perin 23.01.2024 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.