Granon ja SUL:n yhteistyön keskiössä on fanikulttuurin kehittäminen

Granon ja Suomen Urheiluliiton yhteistyö jatkuu fanikulttuurin kehittäminen keskiössä.

Suomen Urheiluliitto (SUL) ja Grano ovat sopineet pitkän yhteistyön jatkosta. Keskiössä vuoden 2022 yhteistyössä on fanikulttuurin kehittäminen. Grano on SUL:n yhteistyökumppani ja virallinen yhteistyökumppani markkinointi-, mainos- ja näkyvyystuotteissa. 

Grano ja Suomen Urheiluliitto jatkavat menestyksekästä yhteistyötä

– Hienoa, että pitkä ja menestyksekäs yhteistyö saa jatkoa. Tänä vuonna pyrimme yhdessä Granon kanssa myös edistämään yleisurheilun fanikulttuuria ja tuomaan eri keinoin urheilijoita ja faneja yhteen, sanoo SUL:n markkinointiyhtiöntoimitusjohtaja Jari Töykkä.

Yhteistyön puitteissa Grano näkyy toukokuun 14. päivä Helsingissä järjestettävässä Helsinki City Running Day -tapahtumassa, joka on Suomen suurin massajuoksutapahtuma. 

Grano on esillä myös Ylen televisioimissa kotimaisissa yleisurheilun huippukilpailuissa kuten Joensuun Kalevan kisoissa ja kuuden kilpailun Motonet GP -sarjassa sekä syyskuun alussa kotimaisen yleisurheilukesän huipentavassa Ruotsi-ottelussa Olympiastadionilla.

– Olemme iloisia, että pitkäaikainen yhteistyö Suomen Urheiluliiton kanssa jatkuu. Haluamme osaltamme olla kehittämässä yleisurheilun fanikulttuuria, jolla on kaikissa lajeissa erittäin tärkeä rooli, sanoo Granon myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Mäkynen.

Lisätietoja:

Mikko Mäkynen
Myynti-ja markkinointijohtaja
Grano Oy
mikko.makynen@grano.fi

Jari Töykkä
Toimitusjohtaja
Track & Field Finland Oy
c/o Suomen Urheiluliitto
p. 040 55 33 996
jari.toykka@sul.fi

Juttu on julkaistu alun perin 10.02.2022 ja sitä on päivitetty 5.10.2022.