Granon SokoPro Finnish Web Awards (FWA) -finaaliin

Sokopro.com Finnish Web Awards -finaaliin!


Sokopro.com on valittu Suomen parhaiden verkkosivustojen joukkoon FWA-tuomariston ja yleisön äänestyksen perusteella. Yleisöääniä annettiin lähes 35 000. SokoPro on kilpailussa mukana seuraavissa kategorioissa: 1) kaupallinen www-sivusto, 2) UI-design sekä 3) UX-design. FWA-finaalin voittajat ratkeavat lokakuun aikana.  


Finnish Web Awards palkitsee Suomen parhaat verkkosivut ja niiden tekijät sekä haluaa korostaa verkkosivujen merkitystä liiketoiminnan menestystekijänä. Järjestäjien tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla. 

Verkkosivu-uudistuksen myötä Suomen parhaiden joukkoon 

SokoPron verkkosivut uudistuivat täysin alkuvuonna 2019. Uudistuksen avainasemassa oli käyttäjäystävällisyys yhdistettynä tehokkaaseen konversio-optimointiin. Nyt sivuston selkeys, helppokäyttöisyys sekä päätelaiteriippumattomuus keräävät kiitosta käyttäjiltä. Samalla palvelun tilaaminen ja tarjouspyynnön jättäminen on tehty entistäkin nopeammaksi ja helpommaksi. 

Sivustouudistuksen isä, SokoPron kehityspäällikkö Fernando Korpi, on FWA-finaalipaikasta innoissaan. 

– Jo finaaliin pääsy on yksi urani huippuhetkistä. Ammattitaitoisen yleisön – ja alan pioneereista koostuvan tuomariston – arvostus tekemäämme työtä kohtaan kertoo vahvaa kieltä SokoPron huippuosaamisesta ja -laadusta. 

– Sivustouudistuksen tavoitteena oli yhdistää SokoPron kaupallinen sivusto ja kirjautumissivusto yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi sekä parantaa asiakaspalvelu- ja käyttökokemusta. Suunnitteluprosessissa kiinnitettiin huomiota erityisesti palvelun käyttäjien antamaan palautteeseen sekä kansainvälisyyteen. Finaalipaikka vahvistaa, että tavoitteissa on onnistuttu.

Sivuston visuaalisen ilmeen ja sisällön suunnittelusta vastasi SokoPron tuotekehitystiimi (Grano Oy). Teknisestä toteutuksesta vastasivat Grano Diesel Oy sekä Into-Digital Oy

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen työkalu, joka on palvellut asiakkaita jo 26 vuoden ajan. Tänä päivänä SokoPron verkkosivuilla on jo huimat 90 000 käyttäjätiliä ja 3,5 miljoonaa vuosittaista kirjautumista. Verkkosivusto palvelee käyttäjiä viidellä eri kielellä.


Finnish Web Awards >>

sokopro.com >>

Juttu on julkaistu alun perin 11.10.2019 ja sitä on päivitetty 10.10.2022.