Siirry suoraan sisältöön

Granon uusi tuoteperhe G-LINE on julkaistu

Granon uusi tuoteperhe G-LINE on julkaistu

G-LINE tuoteperheestä löydät tuttuja tuotteita niin kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna kuin PVC-vapaina. G-LINEn tavoite on tarjota asiakkaan arvoja vastaava tuote, ja tuoteperhe kehittyy tulevaisuudessa asiakkaittemme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tuoteperhe lähti tavoitteestamme olla alamme vastuullisin toimija. Tahdomme auttaa sinua valitsemaan sellaisia tuotteita, joissa on käytetty hyviä raaka-aineita, kierrätettyjä ja myrkyttömiä materiaaleja. 

Tuoteperhe kasvaa tulevaisuudessa 

Tällä hetkellä G-LINE tuoteperheessä on Granosta tuttuja tuotteita, mutta kasvatamme tuoteperhettä tulevaisuudessa. Nyt löydät meiltä seuraavat: 

Aitabanderollit työmaa-aitaan 

Aitabanderolli on tehty reikäkankaasta, joka on puolestaan valmistettu kierrätysmateriaalista. Materiaali on tuulta läpäisevää ja täysin PVC-vapaa. 

Ulkomainostaulu 

Kennolevy, joka on valmistettu osittain kierrätysmateriaaleista, sopii oivallisesti ulkomainostauluihin, työmaatauluihin ja ulko-opasteisiin. Levy on kaksipuolinen: Valkoinen pinta on omiaan tulostukseen, kun taas levyn toinen puoli on harmaa, mikä estää paremmin valonläpäisyä kuin perinteinen kennolevy.

Display-kangas kierrätysmateriaalista 

Saksalaisen kangasvalmistaja Georg & Otto Friedrichin valmistamaan materiaaliin on käytetty yli 60 % Seaqual YARN –lankaa, jonka valmistamiseen on käytetty merestä kerättyä muovijätettä. Display-kangas sopii erinomaisesti mainosrakenteisiin ja roikkoihin.

SEAQUAL INITIATIVE on yhteisö, joka on sitoutunut merien puhdistamiseen muovijätteestä. Yhteisössä mukana suuria yrityksiä, organisaatioita ja jopa paikallisia kalastajia. 

Grano on tällä hetkellä ainoa painotalo, jolla on SEAQUAL INITIATIVE lisenssi ja oikeus myydä Decotex Blue materiaalia. Lue lisää SEAQUAL INITIATIVEsta täältä!

One-Piece tapetti sisätiloihin 

PVC-vapaa ja aina vähintään 80 % kierrätetyistä kuiduista valmistettu tapetti sopii suurien seinäpintojen tapetointiin. Tapetti on kestävää ja se voidaankin kätevästi pyyhkäistä puhtaaksi tarpeen mukaan. Tapettikangas sopii myös canvastauluihin ja rullaverhoihin. 

Autoteippi

Pitkäikäinen kalvo vaativaan teippaukseen. Kyseessä on PVC-vapaa valukalvo, joka ei sisällä myöskään ftalaatteja, lisättyä klooria tai muita halogeenejä. 

Lattiateippi ja lattiatarra 

PVC-vapaan lattiateipin liima on liuotinvapaa ja vesipohjainen. Sen päällä on PVC-vapaa liukastumisenestolaminaatti, joka tekee teipistä kestävän ja turvallisen myös julkisiin tiloihin. Teippi soveltuu sisäkäyttöön, ja löytääkin paikkansa myymälöistä, toimitiloista ja tapahtumista.

Jatkossa sivuiltamme löytyy erillinen tieto tuotteesta, jos kyseinen tuote on saatavilla G-LINE-tuoteperheestä. Lisäksi edelleen meiltä saat tuotteita ja palveluita hiilineutraalisti.

Juttu on julkaistu alun perin 31.05.2024 ja sitä on päivitetty 25.06.2024.