Granon uutiskirje lähetetään jatkossa kerran kuussa

Me Granolla haluamme jakaa ja luoda sisältöä, jolla on merkitystä. Tämän vuoksi muutamme uutiskirjeemme lähetysajankohdan. Kirjeitä on lähetetty kerran kahteen viikkoon torstaisin, mutta muutoksen jälkeen uutiskirje tippuu sähköpostiisi kerran kuussa.

Vuonna 2021 teimme kyselyn, jossa lukijat saivat kertoa toiveensa uutiskirjeen lähetysajankohdasta. Äänet jakautuivat tasaisesti, sekä kerran kuussa -valinta että kerran kahdessa viikossa -vaihtoehto saivat suosiota. Tuolloin päätimme lähettää uutiskirjeen kerran kahteen viikkoon torstaisin, mutta haluamme kokeilla uutta ajankohtaa ja katsoa, miten se saavuttaa lukijansa. Tulemme kehittämään uutiskirjettä entistä ehompaan suuntaan.

Granon uutiskirje kattaa uusimmat referenssit, ajankohtaiset artikkelit ja tärkeimmät tiedotteet. Referenssit käsittelevät asiakastarinoita, onnistuneita yhteistöitä ja hienoja toteutuksia. Artikkeleissa juttelemme asiantuntijoiden kanssa, haastattelemme henkilökuntaa ja pohdimme uusia käytänteitä. Tulevaisuus on täynnä mielenkiintoisia juttuja, joten odotamme innolla, että saamme tuoda näitä luettavaksi uutiskirjeeseen.

Uutiskirjeen sisältöä päivitetään erilaisten teemojen ja ajankohtien mukaisesti, mutta tässä tiedotteessa emme halua paljastaa kaikkea! Uutiskirje kannattaakin tilata, jotta pysyt ajan tasalla Granon jännittävistä hetkistä.

Tilaa viereisestä bannerista kuukausittainen uutiskirjeesi!

Juttu on julkaistu alun perin 10.11.2022 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.