Siirry suoraan sisältöön

Kimmo Kolarista Granon uusi toimitusjohtaja

Markkinoinnin ja viestinnän palveluyritys Granon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kimmo Kolari. Kolarilla on taustallaan monipuolinen kansainvälinen ura. Hän nousee tehtävään vt. toimitusjohtajan paikalta.

Markkinoinnin ja viestinnän palveluyritys Granon uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kirjapainotekniikan insinööri, MBA, Kimmo Kolari (s. 1972). Kolari on toiminut Granon varatoimitusjohtajana ja vt. toimitusjohtajana, ja hän ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan heti.

 

Kolarilla on monipuolinen kansainvälinen ja kotimainen osaaminen markkinoinnin ulkoistuspalveluiden kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä vahva painotoimialan tuntemus. Ennen siirtymistään Granon palvelukseen Kolari on työskennellyt muun muassa johtotehtävissä Fuji Xeroxilla Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Nordic Morning -konsernissa.

– Granossa on paljon potentiaalia ja voimme tuottaa asiakkaillemme paljon lisäarvoa mahdollistamalla heille vaikuttavimman viestinnän tuottamisen ja toimimalla heille arjen auttajana. Aion toimitusjohtajana jatkaa tämän strategiamme eteenpäin viemistä, ja odotan innolla nykyisten hankkeidemme, kuten Granon Vantaan suurtehtaan laajennuksen, saamista maaliin. Uskon, että kansainvälisestä taustastani ja siitä, että olen kolmannen polven kirjapainoihminen, on paljon hyötyä, Kolari toteaa.

Kimmo Kolari on toiminut vt. toimitusjohtajana sen jälkeen, kun edellinen toimitusjohtaja Pekka Mettälä siirtyi tehtävästä sivuun.

Lisätietoja:

Kimmo Kolari
Toimitusjohtaja
Grano Oy
kimmo.kolari@grano.fi

Juttu on julkaistu alun perin 21.01.2022 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.