Takaisin

Koko Grano on nyt ISO-sertifioitu: ISO 9001 & ISO 14001

Kiwa on myöntänyt 1.7. koko Grano Oy:n toiminnalle ja sen jokaiselle toimipisteelle ISO 14001 -ympäristösertifikaatin ja ISO 9001 -laatusertifikaatin. Aiemmin ISO 9001- ja ISO 14001 -sertifioinnit kattoivat Grano Oy:n osalta 11 kaupunkia ja niissä sijaitsevat toimipisteet.

”Vaikka vain osa toimipisteistä oli aiemmin sertifioituna, olemme kuitenkin yrityksenä toimineet jo pitkään laatu- ja ympäristöasioissa koko yritys huomioiden. Sertifioinnin laajentaminen koko yritykseen oli meille luonnollinen jatkumo. Samalla haluamme osoittaa, että Grano kehittää toimintaa kaikilla toiminta-alueillaan asiakastarpeita kuunnellen. Granossa laadun ja sen jatkuvan parantamisen tarkoituksena on kehittää liiketoimintaa niin, että se varmistaa yrityksen tavoitteiden saavuttamisen ja ennen kaikkea tyytyväisen asiakkaan.

Ympäristöasioiden vastuullinen hoito on oleellinen osa Granon arvoja, joihin yrityksen johto ja koko henkilökunta ovat sitoutuneet. Tulemme tulevaisuudessakin edelleen kehittämään toimintaamme ympäristön hyväksi ja varmistamaan, että Granon tuotteet ovat markkinoiden ympäristöystävällisimpiä”, iloitsee Granon kehitysjohtaja Tytti Liven

Granon toimipisteille on aiemmin myönnetty myös PEFC- ja FSC- sertifikaatit sekä Joutsenmerkki

Lue lisää Granon ympäristöpolitiikasta >>