Siirry suoraan sisältöön

Multidoc on nyt Granon käännöspalvelut

Multidoc on nyt Granon käännöspalvelut

Monille Granon käännöspalveluiden asiakkaille tutuksi tulleesta Multidoc-nimestä on luovuttu kokonaan 31.1.2020. Toiminta jatkuu Granon käännöspalvelut -nimen alla. Kaikki tutut käännös-, kielenhuolto- ja termipalvelut säilyvät siis ennallaan. Asiakkaita palvellaan samaan malliin kuin ennenkin mutta uuden nimen ja laajemman palvelukokonaisuuden avulla.

Granon käännöspalveluilla on pitkä historia. Jo vuodesta 2003 asti asiakkaille on tarjottu käännös-, lokalisointi- ja kielenhuoltopalveluita – alkuun Multiprint-nimellä. Vuonna 2015 käännöspalvelut siirtyivät muiden palveluiden mukana Grano-konserniin Multiprintin ja Granon fuusioituessa. Kaikkien Multiprintin toimipisteiden toiminta jatkui nimellä Grano, mutta käännöspalveluiden nimeksi jäi Multidoc.

Nyt viisi vuotta myöhemmin on korkea aika siirtää käännöspalvelut osaksi koko Grano-organisaatiota ja -palvelutarjoomaa myös nimen osalta.

– Haluamme syventää yhteyttämme Grano-konserniin ja sen laajaan palveluvalikoimaan, jotta voisimme paremmin palvella asiakkaitamme ja tarjota kokonaisratkaisuja entistä jouhevammin. Grano on vaikuttavan markkinoinnin ja viestinnän tuottaja sekä aineistonhallintaratkaisujen toteuttajakumppani. Monikieliset käännöspalvelut liittyvät tähän kokonaisuuteen saumattomasti, Granon käännöspalveluiden toimistopäällikkö Hanna Helin kertoo.  

100-prosenttisesti Granon omistama Multidoc oli laajasti tunnettu ja perinteinen käännöspalveluiden luottokumppani, jonka kattava asiakaskunta muodostui monien eri alojen huipputoimijoista.

– Olemme täysin varmoja, että pystymme Granon käännöspalveluina palvelemaan uskollista asiakaskuntaamme entistäkin kattavammin laajentuneen palvelukokonaisuutemme ansiosta. Käännöspalvelut voidaan yhdistää saumattomasti mihin tahansa muuhun Granon palveluun, esimerkiksi taitto-, julkaisu- ja painopalveluihin. Tampereen toimistollamme työskentelee seitsemän projektipäällikköä ja kolme kääntäjää. Tämän lisäksi maailmanlaajuisen freelance-kääntäjäverkostomme avulla voimme toimittaa käännöspalveluita joustavasti ja nopeasti minne päin Suomea tai maailmaa tahansa, Helin iloitsee. 

Tutustu Granon käännöspalveluihin >>

Juttu on julkaistu alun perin 20.02.2020 ja sitä on päivitetty 7.02.2024.