Takaisin

Haasta huippu kilpailu #Haastahuippu voittaja NoU Ringette F lahjakortti

Granon ja Suomen Olympiakomitean järjestämän Haasta huippu -kilpailun ja Granon 1500 euron arvoisen tuote- ja palvelulahjakortin voittaja on selvinnyt. Voittajaksi valikoitui NoU Ringetten F-tyttöjen joukkue Nokialta, lämpimät onnittelut voittajille! Katso videot alta – söpöysvaroitus! 

Näin voittajajoukkueesta kommentoitiin tuoreen voiton jälkeen:
"NoU Ringette F-joukkue on innoissaan voitostaan ja kiittää Granoa upeasta palkinnosta. Meillä oli oikein hauskaa haastekisassa. Meidän joukkue koostuu mahtavista 7-9 vuotiaista tytöistä, treenaamme kovasti ilolla ja innolla sekä toisia kannustaen. Palkinnon ajattelimme käyttää kannustusvälineisiin ja joukkueen näkyvyyden lisäämiseen. Miten voiton tarkemmin käytämme ja meidän ringettekuulumisia voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @nouringettef. 😊"

Granon markkinointijohtaja Tiina Karppinen lähettää myös sydämelliset onnittelut voittajajoukkueelle:
"Raati oli valinnassaan lopulta yksimielinen ja arvosti suuresti voittajan aktiivisuutta, mahtavaa tsemppiä ja haasteiden suorittamista innovatiivisesti oman lajin varusteissa! VAU! Isommassa kontekstissa Haasta huippu oli moderni yhteistyökonsepti, joka haastoi samalla myös perinteisiä sponsorointimalleja, Karppinen iloitsee.

Grano kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita. Oli ilo nähdä runsaasti osallistujia haastamassa Granon brändilähettilään, pikajuoksija Samuli Samuelssonin, sekä muita suomalaisia huippu-urheilijoita!

Alta voit katsoa voittajajoukkueen #Haastahuippu-videoita

Alma, NoU Ringette F:

NoU Ringette F HulavanneMaisa, NoU Ringette F:

NoU Ringette F Kuminauhan läpi

 

Haasta Huippu -kilpailusivusto. Huom! Kilpailu on päättynyt.