Siirry suoraan sisältöön

Neon2 on nyt Grano

Neon2 on nyt Grano

Valomainoksia- ja myymäläilmeitä toteuttava Kuopion Neon2 Oy sulautui yrityskaupan myötä Granoon. Grano on investoinut viime aikoina vahvasti myymälän ja kaupan markkinointiratkaisuihin. Neon2 täydentää näitä ratkaisuja yli miljoonan LED-valon, 10 000 valomainoksen ja 23 vuoden kokemuksellaan. 

Tuttu osoite ja tutut ihmiset

Kuopion toimipiste sijaitsee samassa tutussa osoitteessa – pian se saa kuitenkin niin ulko- kuin sisätiloihinkin uuden Grano-ilmeen. Kaikki tutut yhteyshenkilöt palvelevat kuten ennenkin. Tervetuloa käymään!

Asiakkaanamme saat Granosta mm. valomainokset, myymäläilmeet, liikepaikkapylväät, mainostornit sekä pylonit. Palveluihin kuuluu ratkaisujen suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto takuutyönä, läpi Suomen. 

Laajempi palveluvalikoima digistä kivijalkaan

Granon tuote- ja palveluvalikoima on markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuissa Suomen laajin. Laadukkaiden myymäläratkaisujen ja painopalveluiden lisäksi Grano tarjoaa mm. kohdennettuja digimarkkinoinnin ratkaisuja ja tiedonhallintajärjestelmien kaltaisia sähköisiä palveluita. Olemme kokonaisvaltainen liiketoiminnan kehittämisen kumppani.

Granon valomainosratkaisut

Pitkä kokemuksemme valomainoksista, uudenaikainen konekanta ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy tarvittaessa pieniin ja suuriin ihmeisiin. Mikäli vakiotuotteistamme ei löydy tarpeisiisi sopivaa mainosratkaisua, valmistamme sen tailor made -käytännöllä. Näin räätälöimme vaativatkin mainosrakenteet valaistuksineen takuutyönä.

Valomainos – Kotelo ja muotokotelo

Kotelovalomainos on suorakaiteen tai esim. yrityksen logon muotoon alumiinista valmistettu laatikkomainen valomainos. Mainoksen näkyvin osa on etupinta. Se valmistetaan yleisimmin vaihtelevia sääoloja hyvin kestävistä akryylistä tai joustopinnasta. Kotelovalomainosten valaistus toteutetaan ledeillä.

Irtokirjainvalomainokset

Parhaat materiaalit kirjainrunkoihin ovat pulveripolttomaalattu, sinkitty teräslevy, peilipintainen tai harjattu RST -pelti tai alumiini käyttötarpeen mukaan. Ledit valonlähteenä ovat kestävä, energiatehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Mainosvaloon saadaan helposti lisäilmettä etu- ja takavalaistuksilla tai näiden yhdistelmillä.

Mainostornit, liikepaikkapylväät ja pylonit

Olemme liikepaikoilla kohoavien mainostornien eli pylonien kokonaistoimittaja. Suunnittelemme mainostornin perustuksista pystytykseen yhdellä tilauksella. Suunnitteluun kuuluvat tarvittavat lujuuslaskelmat viranomaisille. Mainostornit valmistetaan ensiluokkaisista materiaaleista ja ne kootaan valmiiksi suuressa asennushallissa. Kaikelle työllemme annamme takuun.

Myymälämiljöö

Valmistamme alan uusimmilla tekniikoilla suurkuvatulosteet, myymälätaulut, friisit, opasteet ja teippaukset – kaiken, mitä myymälän näyttävään ja informatiiviseen ilmeeseen tarvitset. Pystymme käyttämään miljöörakenteissa valoa niin sisällä kuin ulkonakin. Laadukkaalla yritysilmeellä ja -miljööllä voidaan positiivisesti vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen ja myymälän turvallisuuteen.  

Juttu on julkaistu alun perin 6.09.2018 ja sitä on päivitetty 7.02.2024.