Takaisin

Suomi täyttää tulevana vuonna 100 vuotta. Grano on rakentanut yhdessä Valtioneuvoston kanslian kanssa Suomi 100 -verkkokaupan, jossa on saatavilla erilaisia juhlavuoden tuotteita tapahtumia ja pysyviä näkyvyyksiä varten. Satavuotiasta Suomea juhlistaakseen yksityishenkilöt, yritykset ja erilaiset yhteisöt voivat tilata omiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin esimerkiksi lippuja, banderolleja, ilmapalloja ja rintanappeja.

Verkkosivut verkkokauppa Grano Varsinkin maistuvat Suomi 100 makeiset ovat osoittautuneet hitiksi ja ensimmäinen erä myytiin loppuun hetkessä, Sarekoski vinkkaa.

Valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen markkinointikoordinaattori Heidi Ketola kertoo, että verkkokaupan tavoitteena on pukea koko Suomi yhtenäiseen juhla-asuun.

- Toivomme juhlavuoden näkyvän koko Suomen alueella Utsjoelta Helsinkiin ja mielellään myös rajojemme ulkopuolella. Tuotteet soveltuvat hyvin myös kansainvälisiin tilaisuuksiin, sillä kaikki tuotteissa esiintyvät tekstit ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vaikka Suomi 100 näkyy jo tänä vuonna monissa tapahtumissa, satavuotista itsenäisyyttä aletaan juhlistaa näkyvämmin vasta varsinaisena juhlavuotena. Suomi 100 -hankkeen ympärillä toimiva tiimi on luvannut avustaa juhla-asun pukemisessa.

- Tarvittaessa osallistumme näkyvyysratkaisujen suunnitteluun ja ohjeistamme materiaalien käytössä. Näin pystymme varmistamaan, että juhlavuoden ilme säilyy yhtenäisenä ja tunnistettavana, Ketola täsmentää.

Verkkosivut verkkokauppa Grano

Verkkokaupan tuotteet on suunniteltu vaihtelevaa käyttöä silmällä pitäen.

- Näkyvyystuotteita löytyy sekä sisä- että ulkotiloihin. Osa tuotteista on suunniteltu lyhytkestoiseen käyttöön, kuten yksittäisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Monet tuotteista soveltuvat kuitenkin myös koko juhlavuoden esilläoloon, Granon asiakkuuspäällikkö ja Suomi 100 -verkkokauppaa koordinoiva Jari Sarekoski kertoo.

Verkkokauppaan

Tutustu Granon verkkosivupalveluihin >>