029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
Jätä tarjouspyyntö

Finepress on nyt grano

Hyvä ystävä,
Olemme fuusioituneet Granoon 1.11.2017. Näin jatkamme laadukkaimpien painotöiden tarjoamista kantaen Pohjoismaiden suurimman graafisen alan toimijan lippua.
 
"Finepress, Finepress... Mikä ihmeen Finepress?" veisteli ansioitunut emeritus taiteilijaprofessori Erkki Ruuhinen vuonna 2003. Tuolloin Euroopan modernein arkkioffsetpaino Finepress aloitteli toimintaansa uudella nimellä, uusissa toimitiloissa ja tuliterillä laitteilla. Monelle vanhan Kotevan nimeen vannovalle asiakkaalle painomme uusi nimi tuntui aluksi vieraalta. Ajan saatossa ennakkoluulot hälvenivät ja tulimme tunnetuksi luotettuna kumppanina. Historialla on tunnetusti tapana toistaa itseään.
 
Älä siis kanna huolta, vaikka uusi nimi maistuisi tälläkin kertaa alkuun hieman vieraalta. Sinua palvelevat edelleen vanhat tutut yhteyshenkilösi. Lisäksi Granossa on tarjolla tuote- ja palveluvalikoima, jonka laajuista ei löydy toista koko maasta.
 
Laadukkaiden offset-, digi- ja suurkuvapalveluiden lisäksi tarjolla on lukusia määrä kohdennettujen suoramarkkinointikampanjoiden ja tiedonhallintajärjestelmien kaltaisia sähköisiä palveluita. Emme ole vain painotalo, vaan kokonaisvaltainen liiketoimintasi kehittämisen kumppani.
 
Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Granon monipuoliseen ja laadukkaaseen tarjontaan.

Tutut yhteyshenkilöt palvelevat sinua

petri_leiste

Petri Leiste

Myyntipäällikkö

+358 50 5180 698

petri.leiste@grano.fi

Ilkka Mäki

Ilkka Mäki

Myyntipäällikkö

+358 400 783 480

ilkka.maki@grano.fi

Pyry Kunnas

Pyry Kunnas

Yhteyspäällikkö

+358 40 557 0992

pyry.kunnas@grano.fi