029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Esitetelineet

Esitetelineestä asiakkaasi saavat esitteet ja lehdet vaivattomasti

Jätä tarjouspyyntö Lisätietoa

Millainen olisi toimisto, liiketila tai messuosasto ilman esitteiden kotia, esitetelinettä? Näyttävät esitteesi saattaisivat lojua pöydillä epämääräisissä kasoissa tai piileskellä pahvilaatikoissa. Kuten voi kuvitella, sellainen ei houkuttele asiakasta tarttumaan esitteisiisi.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen! Granosta saat juuri yrityksellesi ja toimitiloihisi sopivat esitetelineet, jotka saavat esitteesi näyttämään entistäkin houkuttelevimmilta. Tyylikkäät ja käytännölliset esitetelineemme ovat laajasti kustomoitavissa, joten voit muokata ne juuri brändisi näköisiksi. Kaiken lisäksi monikäyttöiset esitetelineet taipuvat moneksi: voit säilyttää niissä myös lehtiä, vihkoja, kirjoja ja muita markkinointimateriaalejasi. 

Voit laittaa esitetelineiden tuotannon käyntiin omien, valmiiden suunnitelmiesi kanssa tai antaa suunnittelun luovan osastomme käsiin. Ammattitaitoinen ja tehokas tuotantomme tuottaa esitetelineesi nopeasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Suomessa.

Saat meiltä suunnittelun ja tuotannon palveluiden lisäksi myös nopean valtakunnallisen toimituksen. Ota yhteyttä jo tänään ja tuotetaan yrityksesi esitteille uusi upea koti, Granon esiteteline!

Hanki esitteillesi laadukas koti Granosta

  • Tyylikäs teline lisää asiakkaan intoa tarttua esitteeseen
  • Runsas valikoima valmiita kokovaihtoehtoja:
    esim. 1400 mm, 1440 mm, 1800 mm & 1900 mm
  • Saatavilla myös esitetelineet pöydälle
  • Mahdollisuus laajaankin kustomointiin
  • Tarjonnassa myös luovan suunnittelun palvelut 
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

 

Jätä tarjouspyyntö

Uniikit painotuotteet ja suunnittelu tilaustyönä