029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Turvavälisuojat kassapäätyihin

Turvavälisuojalla huolehdit pakkausalueen turvallisuudesta

Jätä tarjouspyyntö

Näinä aikoina on ensiarvoisen tärkeää, että kaikista kaupoissa ja liiketiloissa tapahtuvista asiakaskohtaamisista tehdään mahdollisimman turvallisia. Granon tuottamat kassapäätyihin asennettavat turvavälisuojat varmistavat, että asiakkaasi voivat pakata ostoksensa rauhassa ja pitää asianmukaisen turvavälin seuraavaan pakkaajaan.

Kassapäätyihin asennettavat turvavälisuojamme ovat käytännöllisyytensä ohella myös ekologinen ratkaisu, sillä ne on valmistettu ympäristöystävällisestä Re-board-kennopahvista. Tuotteiden kierrättäminen on helppoa ja käy käden käänteessä.

Turvavälisuojat ovat täysin brändättävissä, joten ne toimivat myös mainospaikkoina, jotka eivät jää huomaamatta. Suojien asentaminen käy erittäin helposti, joten se hoituu myymälähenkilökunnalta eikä ammattiasentajaa tarvita.

Valikoimiimme kuuluvat myös suojapleksit kassoille ja tiskeille sekä turvaväliteippaukset, jotka ohjeistavat asiakkaita suositellusta jonotusetäisyydestä. Kannattaa tutustua myös antimikrobisiin kalvoihin, jotka suojaavat lähes kaikkia pintoja.

Asiantuntijasi

Grano

Granon asiakaspalvelu

029 1800 400

asiakaspalvelu@grano.fi

Ota yhteyttä

Jätä tarjouspyyntö

Uniikit painotuotteet ja suunnittelu tilaustyönä