<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.00)

Antimikrobinen kalvo

Pysäytä bakteerit ja koronavirukset

Jätä tarjouspyyntö

Granon antimikrobinen PURE ZONE -kalvo pysäyttää tutkitusti Covid-19-viruksen sekä muut koronavirukset! Lue lisää tästä.

Koronaviruksien ohella antimikrobinen kalvo eliminoi jopa 99,9% tunnetuista bakteereista. Näihin kuuluvat mm. Listeria, MRSA, Kolibakteeri, Salmonella ja Stafylokokki.

PURE ZONE -kalvo on testattu antimikrobisen standardin (ISO 22196) mukaisesti. Kalvolla voit suojata lähes tulkoon minkä tahansa pinnan, esimerkiksi tiskit, kahvat, kosketusnäytöt, ruokalistat, vitriinit, maksupäätteet, lasipinnat ja monia muita. Sillä voidaan myös laminoida tulosteet, jolloin kalvotuksen tyylikkyyskin on taattu. Kalvotetut pinnat on helpompi pitää puhtaana kaikenlaisista epäpuhtauksista.

Kalvo on täysin vedenkestävä, helppo asentaa ja pitää puhtaana. Se säilyttää antimikrobiset ominaisuutensa vähintään viiden vuoden ajan. Hanki antimikrobiset kalvot Granolta jo tänään!

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Suojapleksit kassoille ja tiskeille
...

Kassapäätyjen turvavälisuojat ostosten pakkaustilanteisiin

Lattioiden turvavälitarrat muistuttamaan riittävistä etäisyyksistä
...

Jätä tarjouspyyntö

Uniikit painotuotteet ja suunnittelu tilaustyönä