029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Vuosikalenterit

Vuosikalenterin avulla työskentelet suunnitelmallisesti

Jätä tarjouspyyntö Lisätietoa

Konkreettinen, painettu vuosikalenteri on tänäkin päivänä erinomainen tapa pitää huolta tärkeiden päivämäärien muistamisesta ja suunnitelmallisuudesta. Tämän päivän digitalisoituneessa maailmassa on suorastaan rentouttavaa, jos kalenterin kaltainen tärkeä työväline ei ole jatkuvasti hälyttämässä ja pirisemässä, vaan muistuttaa tulevista tapahtumista arvokkaan äänettömästi pelkällä olemuksellaan.

Yrityskalenteri on erinomainen yrityslahja, jolla muistat lahjan saajaa arvokkaasti ja yksilöllisesti. Se on yrityslahjaksi myös poikkeuksellisen käytännöllinen, ekologinen ja mieleenpainuva. Granosta saat juuri oikeanlaiset vuosikalenterit haluamallasi kustomoinnilla. Toteutamme kaikenlaiset painokset nopeasti runsasta kokemustamme, huippuluokan tuotantoamme ja tinkimätöntä ammattitaitoamme hyödyntäen.

Saat meiltä halutessasi myös graafisen suunnittelun palvelut, joilla kalentereistasi saadaan takuulla näyttävät ja brändisi näköiset! Palveluihimme kuuluu myös nopea valtakunnallinen toimitus, joten tilatut kalenterit saapuvat perille ilman turhaa odottelua.

Ota yhteyttä jo tänään ja tuotetaan yrityksellenne tai asiakkaallenne sopivat vuosikalenterit!

 


Hanki vuosikalenterit Granosta

  • Tärkeä ja mieltä rentouttava työkalu suunnitelmalliseen työskentelyyn 
  • Yksilöllinen, hyödyllinen, ekologinen ja mieleenpainuva yrityslahja
  • Laajat kustomointimahdollisuudet (materiaali, erikoistehosteet yms.)
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

 

Jätä tarjouspyyntö

Uniikit painotuotteet ja suunnittelu tilaustyönä