029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Mainoslippu

Mainoslippu herättää huomiota ja brändää näyttävästi

Jätä tarjouspyyntö Lisätietoa

Mainosliput ovat tuttu näky ympäri maailman eivätkä suotta – pystyyhän niiden avulla mainostamaan ja tuomaan yrityksen brändiä esille näyttävästi ja kustannustehokkaasti. Ja mitä tuulisempi keli, sen paremmin mainoslippu heiluu ja herättää huomiota. Mainosliput ja esimerkiksi beach flagit ovat omiaan promoamaan yritystäsi juuri oikealla hetkellä, siellä missä kohderyhmäsikin viihtyvät.

Jotta saat mainoslipustasi maksimaalisen hyödyn, lipun tulee olla ehjä, puhdas ja tyylikäs. Puhdas ja tyylikäs lippu viestii arvokkuutta ja antaa brändistäsi edustavan kuvan. On myös tärkeää, että lipun logo tai muu kuviointi on tarpeeksi suurikokoinen ja selkeä.

Tavallisesti mainosliput liehuvat lipputangossa ympäri vuorokauden, joten materiaalin laadukkuus ja lipun kestävyys ovat erittäin tärkeitä seikkoja. Kun tilaat mainoslippusi Granosta, saat aina kestävän ja tyylikkään lopputuotteen.

Mainoslippua tilatessasi voit lähettää meille joko valmiiksi suunnitellun tuotantoaineiston tai antaa suunnittelutyön luovan osastomme käsiin. Ovatpa tyyli tai koko mitä tahansa, Grano hoitaa homman.

Grano tuottaa kaikenlaiset mainosliput nopeasti, laadukkaasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös nopean valtakunnallisen toimituksen. Tilaa mainosliput Granosta jo tänään!

 

Mainoslippu Yrityslippu Grano

Mainoslippu juuri sellaisena kuin haluat

  • Kustomoitu koko
  • Säätä ja aikaa kestävät materiaalit
  • Huipputason suunnittelu
  • Laadukas toteutus
  • Kaikki liput ovat kotimaisia
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

 

Jätä tarjouspyyntö

Uniikit painotuotteet ja suunnittelu tilaustyönä