<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Digitaalinen markkinointi

* OTA YHTEYTTÄ *

KAIKKI RATKAISUT DIGITAALISEEN MARKKINOINTIIN

Kaipaatko lisää liidejä, responsiiviset verkkosivut, suoramarkkinointia, tulokselllisen digikampanjan, markkinoinnin automaatio -apua vai näitä kaikkia ja paljon muuta?
 
Grano on kokonaisvaltainen kumppanisi kaikissa digimarkkinointiin liittyvissä ratkaisuissa. Me pystymme suunnittelemaan ja julkaisemaan yhden luukun -periaatteella sisältösi kaikkiin digitaalisiin kanaviin sekä mittaamaan viestisi vaikuttavuutta halutuissa kohderyhmissä. Lisäksi saat meiltä lukuisia digipalveluita, joiden avulla viestit ja tavoitat vastaanottajat myös muissa kanavissa.
 
Me tiedämme, että hyvä digitaalinen markkinointi on osa aktiivista myyntiä, jolla saat tuloksia aikaan. Saamme mitä erikoisemmatkin ideat toimimaan myös sähköisissä medioissa. Hallitsemme digitaalisen suoran, julkaisut, videon ja toteutamme kampanjoita verkkosivuineen. Olemme asiantuntijoita myös inforatkaisuissa, toimitamme screenit ja toteutamme niihin sisällöt.

Digital signage / digitaaliset näytöt

Hallitse digitaalisia näyttöjä Digital Signage -palvelullamme!

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Liidien hankinta ja hallinta

Parempaa palvelua asiakashankintaan ja liidien keräämiseen saat etsiä. Grano Liidinhallinta -palvelu kerää ja jalostaa liidit tehokkaasti kaupoiksi – niin verkossa kuin tapahtumissa.

Markkinoinnin automatisointi

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

e-julkaisut

Granon e-julkaisuiden avulla saat yrityksesi printti-julkaisut verkkoon nopeasti ja kustannustehokkaasti!

Verkkosivut

Suunnittelemme yrityksellesi tarpeita vastaavat verkkosivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta.

Suosittelupalvelu

Granon suosittelupalvelu tekee yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi suosittelusta helppoa ja tehokasta.

Asiantuntijasi

Elina Tuomisto

Palvelupäällikkö

+358 400 467 874

elina.tuomisto@grano.fi

Ota yhteyttä
Pertti_Hanninen_500x500

Pertti Hänninen

Tuotepäällikkö

+358 40 770 5049

pertti.hanninen@grano.fi

Ota yhteyttä