<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Digitaalinen markkinointi

KAIKKI RATKAISUT DIGITAALISEEN MARKKINOINTIIN

Kaipaatko lisää liidejä, responsiiviset verkkosivut, suoramarkkinointia, tulokselllisen digikampanjan, markkinoinnin automaatio -apua vai näitä kaikkia ja paljon muuta?
 
Grano on kokonaisvaltainen kumppanisi kaikissa digimarkkinointiin liittyvissä ratkaisuissa. Me pystymme suunnittelemaan ja julkaisemaan yhden luukun -periaatteella sisältösi kaikkiin digitaalisiin kanaviin sekä mittaamaan viestisi vaikuttavuutta halutuissa kohderyhmissä. Lisäksi saat meiltä lukuisia digipalveluita, joiden avulla viestit ja tavoitat vastaanottajat myös muissa kanavissa.
 
Me tiedämme, että hyvä digitaalinen markkinointi on osa aktiivista myyntiä, jolla saat tuloksia aikaan. Saamme mitä erikoisemmatkin ideat toimimaan myös sähköisissä medioissa. Hallitsemme digitaalisen suoran, julkaisut, videon ja toteutamme kampanjoita verkkosivuineen. Olemme asiantuntijoita myös inforatkaisuissa, toimitamme screenit ja toteutamme niihin sisällöt.

  • Kohdennettu monikanavamarkkinointi ja -viestintä
  • Markkinoinnin automaatio
  • Kohderyhmät, liidit ja analytiikka
  • Responsiiviset verkkosivut ja landing paget
  • Sähköpostisuorat ja sms-suorat
  • Bannerit
  • Digikampanjat
  • Mainosnäytöt ja infonäytöt

Digital signage / digitaaliset näytöt

Hallitse digitaalisia näyttöjä Digital Signage -palvelullamme!

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Liidien hankinta ja hallinta

Parempaa palvelua asiakashankintaan ja liidien keräämiseen saat etsiä. Grano Liidinhallinta -palvelu kerää ja jalostaa liidit tehokkaasti kaupoiksi – niin verkossa kuin tapahtumissa.

Markkinoinnin automaatio

Automatisoi säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, kaksisuuntaisia tekstiviestejä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa ja painettuja viestejä!

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Verkkosivut

Suunnittelemme yrityksellesi tarpeita vastaavat verkkosivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta.

Suosittelupalvelu

Granon suosittelupalvelu tekee yrityksesi, tuotteesi tai palvelusi suosittelusta helppoa ja tehokasta.

Asiantuntijasi

Markku Korhonen Asiantuntija Digitaalinen markkinointi Grano

Markku Korhonen

Tuotepäällikkö

+358 40 830 1413

markku.korhonen@grano.fi

Ota yhteyttä
Sirkka-Liisa Järvinen Asiantuntija Digitaalinen markkinointi Grano

Sirkka-Liisa Järvinen

Asiakkuusjohtaja

+358 40 8673603

sirkka-liisa.jarvinen@grano.fi

Ota yhteyttä
Pertti Hänninen Asiantuntija Digitaalinen markkinointi Grano

Pertti Hänninen

Tuotepäällikkö

+358 40 770 5049

pertti.hanninen@grano.fi

Ota yhteyttä