Siirry suoraan sisältöön

Tabletkoulu sai kaikki markkinointi- ja sisältöpalvelut Granolta

Tabletkoulu (nykyisin Studeo) on suomalainen kasvuyritys, jonka intohimona on auttaa suomalaista koulutusta uudistumaan ja digitalisoitumaan. Granon kanssa tehdyn projektin tavoitteena oli Tabletkoulun markkinointiviestinnän kokonaisvaltainen kehittäminen. – Olemme kasvuvaiheessa oleva organisaatio, joka toimii ketterästi. Halusimme löytää joustavan yhteistyökumppanin, joka pystyy reagoimaan nopeasti ja hanskaamaan monipuolisen projektin suunnittelusta tekniseen toteutukseen ja tuotantoon. Tämä oli Granon vahvuus, sanoo Tabletkoulun toimitusjohtaja Jukka Meklin.

Ennen projektia Meklin kävi kollegoineen tapaamassa Granon avainhenkilöt ja he kävivät yhdessä projektin tavoitteet läpi.

– Neuvotteluvaiheessa syntyi luottamus, että Grano pystyy toteuttamaan kokonaisuuden. Meillä oli kiire, mutta pystyimme hyvin nopealla aikataululla toteuttamaan kaiken. Saimme tehokkuutta odotuksiamme vastaavalla hinnalla.

 

 

Projekti käynnistyi lokakuun lopulla ja lanseerattiin tammikuussa ennen yritykselle tärkeitä koulutusalan Educa-messuja. Grano toteutti Tabletkoululle kokonaisvaltaisen uudistuksen, joka sisälsi muun muassa seuraavat asiat:

Tabletkoulu sai kaikki palvelut samalta luukulta. Grano helpotti Tabletkoulun toimintaa huomattavasti:

– Ei ole vain, että työ helpottui – vaan se mahdollistui. Jos olisimme hankkineet kaikki projektin osat erikseen, emme olisi onnistuneet tässä aikataulussa. Emme olisi pystyneet itse koordinoimaan projektia monen toimijan kanssa. Omat resurssimme eivät olisi riittäneet.

– Grano ymmärsi hyvin liiketoimintaamme. He pystyivät hahmottamaan tarpeemme ja ymmärsivät kohdeyleisön, Jukka Meklin / toimitusjohtaja, Tabletkoulu

Tabletkoulun tiimi oli tiiviisti mukana projektissa. Tarve ja tavoitteet olivat hyvin selvillä alusta asti. Yhteistyön ansiosta projekti eteni joustavasti:

– Tämä oli myös meidän tiimiltämme iso ponnistus. Meillä oli vahva visio siitä, mitä halusimme. Pystyimme Granon kanssa muokkaamaan suunnitelmia tehokkaasti matkan varrella – protoilemaan ja kokeilemaan. Sitä ei kovin monen muun kanssa pystyisi tekemään, mutta Granon kanssa se onnistui, koska heillä on omaa tuotantoa.

Uudet opetusteknologiat on ajankohtainen ja kasvava toimiala. Tabletkoulu onkin sekä ohjelmistokehittäjä että sisällöntuottaja. Se on uusi ja ainutlaatuinen yhdistelmä.

– Grano ymmärsi hyvin liiketoimintaamme. He pystyivät hahmottamaan tarpeemme ja ymmärsivät kohdeyleisön.

Kaikki markkinointiviestinnän palvelut Granosta

Tabletkoulun tavoite on auttaa koulutusta uudistumaan ja digitalisoitumaan. Grano on mukana tavoitteen toteuttamisessa. Jukka Meklinin mielestä Granon parhaat ominaisuudet ovatkin monialaisuus, laaja palvelutarjonta ja joustavuus.

– Olemme saaneet hyvää palvelua yhden luukun periaatteella.

Kaikki markkinointiviestinnän palvelut GranostaTabletkoulun esitteet olivat näkyvästi esillä messuilla.

– Onnistuimme tiukassa aikataulussa erinomaisesti. Esimerkiksi messuosasto ja verkkosivut ovat saaneet paljon hyvää palautetta. Messuilla keräsimme huomattavasti enemmän kontakteja kuin koskaan aikaisemmin. Se on hyvä indikaattori onnistumisesta.

Kaikki markkinointiviestinnän palvelut Granosta

Kommunikaatio Granon kanssa sujui hyvin.

– Pystyimme tehokkaasti ja joustavasti käymään konsepteja läpi. Käytimme projektin aikana Slack-sovellusta viestintään. Kaikki ongelmat saatiin aina ratkottua nopeasti, sanoo Tabletkoulun Jukka Meklin.

Kaikki markkinointiviestinnän palvelut Granosta

Tabletkoulu otti käyttöön Multiweb-tilausjärjestelmän. He käyttävät markkinoinnissaan noin 40 erilaista esitettä.

– Tilausjärjestelmän avulla pystymme joustavasti itse muokkaamaan ja ylläpitämään isoa esitearsenaalia, koska sisällöt päivittyvät ja tuotekatalogi elää koko ajan.

Kaikki markkinointiviestinnän palvelut Granosta

Mallinnus Tablet-koulun messuosastosta.

Tutustu markkinoinnin tuotantopalveluihin >>

Juttu on julkaistu alun perin 29.03.2018 ja sitä on päivitetty 26.09.2023.
Ota yhteyttä