029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Kohderyhmät ja verkkosivut

* OTA YHTEYTTÄ *

KAIKKI RATKAISUT DIGITAALISEEN MARKKINOINTIIN

Kaipaatko lisää liidejä, responsiiviset verkkosivut, suoramarkkinointia, tulokselllisen digikampanjan, markkinoinnin automaatio -apua vai näitä kaikkia ja paljon muuta?
 
Grano on kokonaisvaltainen kumppanisi kaikissa digimarkkinointiin liittyvissä ratkaisuissa. Me pystymme suunnittelemaan ja julkaisemaan yhden luukun -periaatteella sisältösi kaikkiin digitaalisiin kanaviin sekä mittaamaan viestisi vaikuttavuutta halutuissa kohderyhmissä. Lisäksi saat meiltä lukuisia digipalveluita, joiden avulla viestit ja tavoitat vastaanottajat myös muissa kanavissa.
 
Me tiedämme, että hyvä digitaalinen markkinointi on osa aktiivista myyntiä, jolla saat tuloksia aikaan. Saamme mitä erikoisemmatkin ideat toimimaan myös sähköisissä medioissa. Hallitsemme digitaalisen suoran, julkaisut, videon ja toteutamme kampanjoita verkkosivuineen. Olemme asiantuntijoita myös inforatkaisuissa, toimitamme screenit ja toteutamme niihin sisällöt.

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Verkkosivut

Suunnittelemme yrityksellesi tarpeita vastaavat verkkosivut sekä vastaamme niiden toteutuksesta, testauksesta, julkaisusta ja ylläpidosta.

Asiantuntijasi

Pertti_Hanninen_500x500

Pertti Hänninen

Kumppanuuspäällikkö

+358 40 770 5049

pertti.hanninen@grano.fi

Ota yhteyttä