<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Aurinkosuoja- ja energiakalvot

Aurinkosuoja- ja energiakalvot ikkunoihin

Hallitse energiakuluja ja paranna viihtyvyyttä sekä turvallisuutta
 

Granon aurinkosuojakalvot soveltuvat mm. liike- ja toimistotiloihin, julkisiin rakennuksiin ja yksityisiin asuinrakennuksiin.

Granon aurinkosuoja- ja energiakalvot torjuvat häikäisyä, kuumuutta, lämmönvaihtelua sekä UV-säteilyä. Siksi ne suojaavat mm. erilaisia pintoja ja esineitä haalistumiselta. Kalvojen avulla voidaan säädellä toimitiloihin tulevaa valon läpäisyä ja heijastusasteita tarpeen mukaan. Kalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia jopa 30 %. Lisäksi ne tuovat murtosuojaa ja pitävät sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa.

  • Tasainen, tarvittaessa alhaisempi lämpötila
  • Lämpöhukka kuriin
  • Maksimaalinen luonnonvalo optisesti kirkkailla kalvoilla
  • Metalliton ratkaisu (nanoteknologian ansiosta ei vaikuta mobiililaitteisiin)
  • Miellyttävä ja terveellinen ympäristö työskennellä
  • Ihmisten, irtaimiston ja erilaisten tilojen turvallisuus
  • Suoran näköyhteyden kontrollointi tarvittaessa

Aurinkosuoja

Poistaa häikäisyä, lämmönvaihtelua sekä UVA- ja UVB-säteilyjä. UV-säteilyn torjunta 99 %. Lämpösäteilyn torjunta jopa 80 %. Suojaa tekstiilejä, tapetteja, puupintoja, valokuvia ja muita arvoesineitä haalistumiselta.

Sirpalesuoja

Pitää sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa. Kalvot vahvistavat lasin pintaa ja sitovat sirpaleet lasin rikkoutuessa. Näin ne vähentävät henkilö-ja omaisuusvahinkoja. Paksuimmat kalvot toimivat kuten murtosuoja: ne estävät murtautumisen ikkunan kautta ja suojaavat jopa räjähdyksen paineaallon voimaa vastaan.

Näkösuoja

Estää suoran näköyhteyden sisätilaan. Sopii niin toimisto- ja julkisiin rakennuksiin, liiketiloihin sekä asuinrakennuksiin.

Asiantuntijasi

mikael_haanpaa

Mikael Haanpää

+358 44 766 2618

mikael.haanpaa@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Graafinen suunnittelu

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Ikkunateippaukset

Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!

Suurkuvatulosteet

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.