<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Tuotekuvaus ja kuvankäsittely

Laadukkaat Tuotekuvat ovat selkeä kilpailuetu

Hyvien tuotteiden on aina syytä esiintyä edukseen, oli kyse printti-, digi- tai liikkuvasta kuvasta. Granossa on pitkän linjan kokemus tuotekuvaamisesta ja kuvankäsittelystä niin pieniin kuin suurin projekteihin. Tuotevalokuvauskumppanimme on keskittynyt laadukkaisiin tuotekuviin ja taikoo innokkaasti tuotteiden parhaat puolet esiin. Olemme erikoistuneet tuottamaan tuotekuvia myös huomioiden verkkokaupan vaatimukset ja volyymin. Kuvauksessa hyödynnetään robotiikkaa ja automaaatiota. Huolehdimme myös tuotetietojen sähköisestä siirrosta niin, että tuotteet ovat jopa saman päivän aikana järjestelmässäsi valmiina myyntiin. Käsittelemme suuretkin tuotemäärät ripeästi ja ammattitaitoisesti.

  • Tuotekuvaus
  • Kuvankäsittely 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Premedia

Aineiston viimeistely kannattaa luottaa ammattilaisten käsiin. Granolla on vuosien kokemus viimeiseen asti hiotuista painotuoteprosesseista, kuin myös pienen pienistä toimeksiannoista.

Graafinen suunnittelu ja taittotyöt

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Mediapankki ja projektinhallinta

Sano hyvästit aikaavievälle käsityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!