<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Tuotekuvaus ja kuvankäsittely

Laadukkaat Tuotekuvat ovat selkeä kilpailuetu

Hyvien tuotteiden on aina syytä esiintyä edukseen, oli kyse printti-, digi- tai liikkuvasta kuvasta. Granossa on pitkänlinjan kokemus tuotekuvaamisesta ja kuvankäsittelystä sekä pieniin että suurin projekteihin. Tuotevalokuvaajamme on keskittynyt nimen omaan laadukkaisiin tuotekuviin ja innokkaasti taikoo tuotteista parhaat puolet esiin. Valokuvausstudiossamme saat yksittäistuotteistasi laadukkaat kuvat niin verkkokauppaan kuin tuotekuvastoonkin. 

Huolehdimme myös tuotetietojen sähköisestä siirrosta niin, että tuotteet ovat jopa saman päivän aikana järjestelmässäsi valmiina myyntiin. Käsittelemme suuretkin tuotemäärät ripeästi ja ammattitaitoisesti. Kuvaustudiomme sijaitsee Helsingin Vallilassa, Kuortaneenkatu 1:ssä.

  • Tuotekuvaus
  • Kuvankäsittely 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Premedia

Aineiston viimeistely kannattaa luottaa ammattilaisten käsiin. Granolla on vuosien kokemus viimeiseen asti hiotuista painotuoteprosesseista, kuin myös pienen pienistä toimeksiannoista.

Graafinen suunnittelu

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Mediapankki ja projektinhallinta

Sano hyvästit aikaavievälle käsityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!