<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Yritysilme

* OTA YHTEYTTÄ *

Hyvä yritysilme taipuu helposti erilaisiin medioihin, ympäristöihin ja materiaaleihin 

Yritysilme on ikään kuin visuaalinen lähettiläs, joka luo toimijasta eri sidosryhmille tietyn vaikutelman, hyvin usein sen ensimmäisen. Hyvin suunniteltu ilme kertoo yrityksen tarinaa uskottavasti, kiinnostavasti ja laadukkaasti. Se on mieleenpainuva ja herättää kiinnostusta yritystä kohtaan. Hyvä yritysilme taipuu myöskin helposti erilaisiin medioihin, ympäristöihin ja materiaaleihin – myös niiden rajoitteet huomioiden. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivimman ratkaisun löytämisessä vaikka jo tänään!
 

Yritysilmeen suunnittelu lähtee liikkeelle taustakartoituksesta, jossa käydään läpi yrityksen toimintaa, tarpeita ja strategiaa, tuotteiden tai palvelujen luonnetta, erilaisia asiakasryhmiä ja samalla kartoitetaan myös kilpailukenttää, josta yritysilmeellä halutaan erottua.

Yritysilme on paljon muutakin kuin pelkkä logo tai tunnus. Huolellisesti suunniteltu yritysilme on visuaalinen ”järjestelmä”, jossa määritellään esimerkiksi erilaiset graafiset elementit, typografia, värit ja kuvamaailma sekä erilaiset lomakkeistot, esityspohjat ja muut tarvittavat materiaalit. Ja aina ei suinkaan tarvitse laittaa koko palettia täysin uuteen uskoon: joskus pienikin freesaus yritysilmeeseen saa ihmeitä aikaan.

Yritysilmeen suunnitteluprosessissa syntyy lähes aina graafinen ohjeisto, joka toimii visuaalisena käsikirjana ja toimenpiteiden punaisena lankana. Sen avulla yritys ja brändi esiintyvät yhdenmukaisesti kaikkialla, se ohjaa kaikkea visuaalista suunnittelua ja on tärkeänä apuna esimerkiksi markkinointiviestinnässä.

Grano Retail & Creativen suunnittelijoilla on näkemystä, kokemusta ja ymmärrystä yritysilmeiden toteuttamisesta. Ota yhteyttä, laitetaan niin sanotusti julkisivu kuntoon!

 

Asiantuntijasi

Tove Asukas Asiantuntija Yritysilme Grano

Tove Asukas

Projektipäällikkö, Retail & Creative

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Graafinen suunnittelu

Visuaalisen alan asiantuntijamme ottavat yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Brändin hallinta

Brändin rakentaminen ja hallinta on tärkeä tekijä yrityksen menestymisessä.

Liidien hankinta ja hallinta

Parempaa palvelua asiakashankintaan ja liidien keräämiseen saat etsiä. Grano Liidinhallinta -palvelu kerää ja jalostaa liidit tehokkaasti kaupoiksi – niin verkossa kuin tapahtumissa.