029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Myymälämateriaalit ja esillepano

* OTA YHTEYTTÄ *

Myymälämateriaalit ja Tuotteiden esillepano ovat merkittäviä menekin edistäjiä

Markkinointisisältöjen määrä kasvaa kaikkialla, myös kivijalkamyymälöissä. Kuluttajabrändit joutuvat kampailemaan, jotta heidän markkinointimateriaalinsa tulevat huomatuksi niin, että ne vaikuttavat positiivisesti ostopäätökseen.

Kun haluat parantaa asiakkaan ostokokemusta ja kasvattaa myyntiä, käänny Granon puoleen. Myymälämarkkinoinnin asiantuntijamme tuntevat jakelutien mahdollisuudet ja he tietävät, että näyttävillä myymälämateriaaleilla sekä oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus onnistuneeseen lopputulokseen.

Granosta saat niin pienet kuin suuretkin toteutukset: aina yksittäisistä hyllypaikoista hyllynpäätyihin ja kokonaisiin laajoihin kampanjoihin. Ohjaamme asiakkaat oikeanlaisella viestinnällä kaikissa tarvittavissa kohtaamispisteissä kohti ostotapahtumaa ja sitoutumista. Räätälöidyt ratkaisumme sisältävät kaiken tarvittavan – luovasta suunnittelusta ja logistiikasta toimintaa tehostaviin tilausjärjestelmiin sekä toteutukseen niin printti- kuin digitaalisissa kanavissa.
 

Tarkempina esimerkkeinä kattavasta myymälämateriaalien valikoimastamme toimivat mm. hyllypuhujat, lavakaulukset, displayt sekä muut point of sales-materiaalit. Näillä laadukkailla materiaaleilla edistät myymälämarkkinointiasi sekä helposti, että kustannustehokkaasti, joten jätä tarjouspyyntö jo tänään.

Hiilineutraalit myymälämateriaalit Granosta

Asiantuntijasi

Grano asiakaspalvleu

+358 29 1800 400

asiakaspalvelu@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Kampanjasuunnittelu

Hyvin suunniteltu kampanja herättää kohderyhmän huomion ja piristää myyntiä.

Pakkaussuunnittelu

Hyvin suunniteltu pakkaus tekee tuotteesta houkuttelevan ja erottaa sen edukseen kilpailijoista.

Monikielinen kokonaispalvelu

Kun tilaat käännöspalveluita, voit yhdistää ne saumattomasti mihin tahansa Granon palveluun.