029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Painopalvelut

KOKONAISVALTAISET PAINOPALVELUT KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Grano on Suomen suurin ja laadukkain painopalveluiden tarjoaja. Ylivertaisten painotuotteiden lisäksi saat meiltä Pohjoismaiden monipuolisimman painopalvelutarjooman. Tarjoamme ratkaisut yksittäisistä tuotteista koko ketjun kattaviin toteutuksiin aina suunnittelusta logistiikkaan ja ulkoistamiseen – nopeasti ja kustannustehokkaasti, kuinkas muuten!
 

Käytössäsi ovat kaikki menetelmät offsetpainosta digipainoon: arkki-offset, heat-set, cold-set, digitaalinen painatus, stiftaus, mappistiftaus, liimanidonta, liimaselkäsidonta... Painamme yli yhdeksän miljoonaa kierrosta kuukaudessa!

Tutustu tarjontaan alta ja aletaan hommiin!

Hiilineutraalit painopalvelut Granosta

Painotuotteet

Granolla on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme niin sisälle kuin ulos mitä ikinä haluatkaan.

Suurkuvatulosteet

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.

3D-tulostus

Olemme maailmanluokan 3D-toimija. Tarjoamme kirkkaimman 3D-teknologian lisäksi kokeneen henkilöstön, jolta löytyy vahvaa osaamista niin valmistustekniikasta kuin palveluhenkisyydestä.

Asiakaslehdet

Granosta saat koko lehden, kannesta kanteen, helposti ja kustannustehokkaasti – graafisesta suunnittelusta ja taitosta painamiseen, postitukseen, oikolukuun, varastointiin ja paljon muuhun.

Pakkauspainopalvelut

Onnistunut ja käytännöllinen pakkaus kruunaa tuotteen. Hyvin suunniteltu pakkaus on tärkeä osa yrityksen brändiä; se herättää mielenkiinnon, viestii tuotteesta ja rakentaa siitä odotusarvoa.