<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Painopalvelut

KOKONAISVALTAISET PAINOPALVELUT KUSTANNUSTEHOKKAASTI – Ota yhteyttä jo tänään

Grano on Suomen suurin ja laadukkain painopalveluiden tarjoaja. Ylivertaisten painotuotteiden lisäksi saat meiltä Pohjoismaiden monipuolisimman painopalvelutarjooman. Tarjoamme ratkaisut yksittäisistä tuotteista koko ketjun kattaviin toteutuksiin aina suunnittelusta logistiikkaan ja ulkoistamiseen – nopeasti ja kustannustehokkaasti, kuinkas muuten!
 

Käytössäsi ovat kaikki menetelmät offsetpainosta digipainoon: arkki-offset, heat-set, cold-set, digitaalinen painatus, stiftaus, mappistiftaus, liimanidonta, liimaselkäsidonta... Painamme yli yhdeksän miljoonaa kierrosta kuukaudessa!

Tutustu tarjontaan alta ja aletaan hommiin!

Premedia

Aineiston viimeistely kannattaa luottaa ammattilaisten käsiin. Granolla on vuosien kokemus viimeiseen asti hiotuista painotuoteprosesseista, kuin myös pienen pienistä toimeksiannoista.

Painotuotteet

Granolla on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme niin sisälle kuin ulos mitä ikinä haluatkaan.

Suurkuvatulosteet

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.

Suoramarkkinointi

Saat meiltä suoramarkkinoinnin palvelut suunnittelusta toteutukseen. Ainoana Suomessa. Täydellinen suoramarkkinoinnin putkemme kulkee luovasta suunnittelusta sisältöjen tuotantoon ja jälkihoitoon – tarkkaakin tarkempia kohderyhmämäärittelyjä ja jälkihoitoa unohtamatta.

Postitus, varastointi ja logistiikka

Ota rennosti ja anna meidän huolehtia yrityksesi markkinointimateriaalien varastoinnista, pakkauksesta ja postituksesta.

Tuotantojen ulkoistaminen

Grano on Suomen osaavin ulkoistamiskumppani. Vuosien saatossa olemme tehneet kymmeniä onnistuneita yritysjärjestelyjä ja ulkoistuksia. Olipa kyse aineistojen tuottamisesta, painamisesta, digituotannoista, myyntikampanjoista tai toimitilasomisteista, me hoidamme homman kotiin.

3D-tulostus

Olemme maailmanluokan 3D-toimija. Tarjoamme kirkkaimman 3D-teknologian lisäksi kokeneen henkilöstön, jolta löytyy vahvaa osaamista niin valmistustekniikasta kuin palveluhenkisyydestä.

Asiakaslehdet

Granosta saat koko lehden, kannesta kanteen, helposti ja kustannustehokkaasti – graafisesta suunnittelusta ja taitosta painamiseen, postitukseen, oikolukuun, varastointiin ja paljon muuhun.

Asiantuntijasi

Painopalvelut Asiantuntija Mikael Haanpää Grano

Mikael Haanpää

Tuotepäällikkö

+358 44 766 2618

mikael.haanpaa@grano.fi

Ota yhteyttä