029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Järjestö- ja asiakaslehdet

Ota yhteyttä

Hanki jakamatonta huomiota – ASIAKASlehdet kätevästi Granosta

Asiakas-, henkilöstö- tai järjestölehti on oiva väline erottautumiseen informaatiotulvan keskellä. Painettu, käsin kosketeltava lehti ajankohtaisineen ja hyödyllisineen sisältöineen jää mieleen. Usein asiakaslehti jää myös pöydälle pidemmäksi aikaa ja sen sisältöön palataan useammankin kerran. Lisäksi lehden avulla saat jakamatonta huomiota ja puhut suoraan lukijalle. Lehti niin ikään sitouttaa tehokkaammin kuin monet muut kanavat. Siksi asiakaslehdellä on tärkeä rooli suhteiden ylläpidossa, niiden syventämisessä tai vaikkapa ostopäätöksiin vaikuttamisessa.

 

30910118_Asiakaslehti-kampanjasivut TILASTOFAKTOJA
Huomioarvo Lehtiaineistoja katsotaan n. 2,5 kertaa pidempään kuin digitaalisia aineistoja. 
Reagointi Ihmiset puhuvat, jakavat ja kommentoivat helpommin lehtiaineistoja (46 %) kuin sosiaalisen median aineistoja (44 %).
Myyntikanava 81 % ihmisistä on ostanut tuotteen tai palvelun nähtyään ja luettuaan siitä ensin lehdestä.
Sitoutuminen Lähes 60 % lehtien lukijoista ei käytä muita medioita lukiessaan lehteä. Näin lehti saa keskeytyksettömän huomion.
Sisältömarkkinointi Noin 65 % lehtien lukijoista myöntää, että niiden sisältö on hyödyllistä. 
Lähde: www.printpower.eu (2018)

 

Granosta saat lehtesi, kannesta kanteen, helposti ja nopeasti: hoidamme graafisen suunnittelun ja taiton, painatuksen sekä varastoinnin ja postituksen. Painamisen erikoisefekteillämme kasvatat brändimielikuvaa ja vakuutat lukijat lehtesi laadusta. Kielenhuoltajamme stilisoivat tarvittaessa lehtesi tekstit ja kääntäjämme kääntävät sisällön. Autamme tietenkin myös kohdentamisessa ja viemme printtijulkaisusi tarpeen tullen digitaalisiin kanaviin nopeasti e-julkaisulla. Tässä kokonaisketjussa olemme yksinkertaisesti ylivoimaisia.

Voit toki pyytää tarjousta vaikka vain lehtesi painamisesta – painokoneemme ovat alan kirkkainta kärkeä. Käytössäsi ovat kaikki menetelmät: arkki-offset, heat-set, cold-set, digitaalinen painatus, stiftaus, mappistiftaus, liimanidonta, liimaselkäsidonta...

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Asiakaslehtien ja järjestölehtien painatus hiilineutraalisti Granosta

 

Asiantuntijasi

Mika_Taipalus_500x500

Mika Taipalus

Myyntipäällikkö

+358 40 183 1500

mika.taipalus@grano.fi