<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit Granosta – pAinettuna ja e-julkaisuna

Vuosikertomuksella tai yritysvastuuraportilla on haastava tehtävä. Lopputuote päätyy tuhansiin käsiin: muun muassa omistajille, lehdistölle, potentiaalisille työntekijöille, analyytikoille ja asiakkaille. Lisäksi itse prosessi on varsin vaativa. Nopeus- ja virheettömyysvaatimukset yhdistettynä viime hetken muutoksiin ja täydennyksiin saattavat aiheuttaa kokeneellekin asiantuntijalle tai päällikölle stressiä ja katkonaisia yöunia. Loppuhetkillä mielessä pyörii joka päivä (ja yö): tuleehan lopputuloksesta varmasti laadukas? 

Granosta saat vuosikertomuksellesi painetut versiot, e-julkaisut ja halutessasi myös taiton

Haluamme helpottaa vuosikertomusprojektiasi alusta loppuun saakka. Kokemusta meillä on jo useiden vuosien ja satojen julkaisujen verran. Meiltä löytyy parhaat ratkaisut erityyppisille julkaisuille, digipaino- tai offset-tekniikalla, niin suurille kuin pienemmille painosmäärille. E-julkaisu on puolestaan kuin piste iin päälle levittämään sanomaasi myös digitaalisin kanaviin. Ylivoimaisen paino-osaamisen lisäksi käytössäsi on myös mm. graafisen suunnittelun palvelut sekä kielenhuolto- ja käännöspalvelut.

Vuoden isoimman urakan ei tarvitse olla vuoden isoin urakka. Ota yhteyttä – keskustellaan tärkeän työsi yksityiskohdista, teknisistä mahdollisuuksista ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Vuosikertomus tai yritysvastuuraportti on jo kätesi ulottuvilla. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö alta!

Asiantuntijasi

Petri Leiste Grano asiantuntija vuosikertomus yritysvastuuraportti

Petri Leiste

Myyntipäällikkö

+358 50 518 0698

petri.leiste@grano.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijasi

Markku_Estola_500x500

Markku Estola

Myyntipäällikkö

+358 40 050 3724

markku.estola@grano.fi

Ota yhteyttä