<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Vuosikertomukset ja yritysvastuuraportit Granosta – pAinettuna ja e-julkaisuna

Vuosikertomuksella tai yritysvastuuraportilla on haastava tehtävä. Lopputuote päätyy tuhansiin käsiin: muun muassa omistajille, lehdistölle, potentiaalisille työntekijöille, analyytikoille ja asiakkaille. Lisäksi itse prosessi on varsin vaativa. Nopeus- ja virheettömyysvaatimukset yhdistettynä viime hetken muutoksiin ja täydennyksiin saattavat aiheuttaa kokeneellekin asiantuntijalle tai päällikölle stressiä ja katkonaisia yöunia. Loppuhetkillä mielessä pyörii joka päivä (ja yö): tuleehan lopputuloksesta varmasti laadukas? 

Granosta saat vuosikertomuksellesi painetut versiot, e-julkaisut ja halutessasi myös taiton

Haluamme helpottaa vuosikertomusprojektiasi alusta loppuun saakka. Kokemusta meillä on jo useiden vuosien ja satojen julkaisujen verran. Meiltä löytyy parhaat ratkaisut erityyppisille julkaisuille, digipaino- tai offset-tekniikalla, niin suurille kuin pienemmille painosmäärille. E-julkaisu on puolestaan kuin piste iin päälle levittämään sanomaasi myös digitaalisin kanaviin. Ylivoimaisen paino-osaamisen lisäksi käytössäsi on myös mm. graafisen suunnittelun palvelut sekä kielenhuolto- ja käännöspalvelut.

Vuoden isoimman urakan ei tarvitse olla vuoden isoin urakka. Ota yhteyttä – keskustellaan tärkeän työsi yksityiskohdista, teknisistä mahdollisuuksista ja henkilökohtaisesta palvelusta.

Vuosikertomus tai yritysvastuuraportti on jo kätesi ulottuvilla. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö alta!

 

Vuosikertomus vuosikertomukset yritysvastuuraportti Grano

 

 

  • Paperin valinta ja painatus
  • Erikoisefektit
  • Postitus ja varastointi 
  • e-julkaisut
  • Graafinen suunnittelu ja taitto
  • Kielenhuolto
  • Käännöspalvelut yli 100 kielelle

Asiantuntijasi

Petri Leiste Grano asiantuntija vuosikertomus yritysvastuuraportti

Petri Leiste

Myyntipäällikkö

+358 50 518 0698

petri.leiste@grano.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijasi

Markku_Estola_500x500

Markku Estola

Myyntipäällikkö

+358 40 050 3724

markku.estola@grano.fi

Ota yhteyttä