Siirry suoraan sisältöön

Amos Rex: kaikki superluovat painopalvelut ja -tuotteet Granolta

Kulttuuri- ja taidekeskus Amos Rex vaatii painotuotteilleen laadukasta, luovaa ja näyttävää lopputulosta tekevää kumppania – Amos Rex onkin keskittänyt painotuotehankintansa Granoon. Amos Rex on Helsingin keskustaan elokuussa 2018 avattava taidemuseo ja kulttuurikeskittymä, joka tarvitsi rohkeaan ja elämykselliseen tyyliinsä taipuvan kumppanin toteuttamaan sen ideoitaan. Granon ja Amos Rexin yhteistyöhön kuuluu erilaisten painotuotteiden, kuten esitteiden, käyntikorttien ja muiden markkinoinnin materiaalien, painatus. Amos Rexin viestintä- ja markkinointipäällikkö Timo Riitamaan mukaan parasta yhteistyössä on Granon kyky toteuttaa heidän visioitaan.

– Grano pystyy tarjoamaan meille laadukkaita painotuotteita ja -palveluita kustannustehokkaasti. Meille on tärkeää, että Grano mahdollistaa meille luovuuden, eikä rajoita sitä. 

Amos Rex vaatii kumppaneiltaan paljon. Riitamaan mukaan heidän kumppaneikseen valikoituikin alansa parhaita tekijöitä.

– Kun tilaamme jotain, on sen oltava korkealaatuista ja näyttävää. Grano pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen. Me haluamme tehdä asiat hyvin aivan pienimmistäkin yksityiskohdista lähtien. Hyvänä esimerkkinä tästä toimivat meidän kekseliäät käyntikorttimme, jotka ovat saaneet paljon ihailuja, kun olen ojentanut niitä eteenpäin, Riitamaa innostuu.

 

Yhteistyö Amos Rexin kanssa vahvistaa Granon asemaa entisestään Suomen suurimpana ja laadukkaimpana painopalveluiden tarjoajana. Tarjoamme ratkaisut yksittäisistä tuotteista koko ketjun kattaviin toteutuksiin aina suunnittelusta logistiikkaan ja ulkoistamiseen – nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Juttu on julkaistu alun perin 13.08.2018 ja sitä on päivitetty 10.10.2022.
Ota yhteyttä