Siirry suoraan sisältöön

Grano on Miraculosin pitkäaikainen luottokumppani

Grano on Miraculosin pitkäaikainen luottokumppani

Grano on markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuihin erikoistunut kotimainen painoalan toimija, joka tarjoaa monipuolisia palvelujaan kullekin asiakkaalle yksilöidysti. Miraculos hyödyntää Granon osaamista Four Reasons -brändinsä markkinoinnissa, asiakasmateriaalissa ja tuotepakkausten suunnittelussa.

Miraculos Oy on erikoistunut ammattitason hiustuotteisiin, joissa yhdistyvät korkea laatu ja kestävät tuotantomenetelmät. Veikko Kastemaa, yrityksen Four Reasons -brändin luova johtaja, tuli yritykseen mukaan noin kymmenen vuotta sitten. Hänellä oli oman mainosalataustansa myötä jo ennestään kokemusta Granosta.

– Olen tehnyt Granon kanssa yhteistyötä koko urani aikana vaihtelevasti. Aika luontevasti se jatkui tässäkin. Täällä oli Granon kontakti jo olemassa, ja sitä on jatkettu. Meillä on oma myyntiedustaja Granolla, ja hänen kanssaan yhteistyö sujuu hyvin, Veikko kertoo.

Painoalan kokonaisvaltaisena toimijana Grano tuottaa Miraculosille muun muassa pakkausratkaisuja, erilaisia markkinointimateriaaleja, asiakaslehtiä sekä messuosastojen suunnittelua ja toteutusta.


Miraculos Oy:n Four Reasons -brändin luova johtaja Veikko Kastemaa pitää Granoa luotettavana ja osaavana asiantuntijana ja suosittelee Granoa lämpimästi myös muille.

Luotettavaa ammattitaitoa

Four Reasonsin joulupakkaukset ovat hyvä esimerkki tuotteesta, jossa näkyy Granon rakennesuunnittelun korkea taso. Veikko arvostaa sitä, kuinka lopputuloksessa yhdistyvät näyttävä ja laadukas ulkoasu, käytännöllisyys sekä kustannustehokkuus. Granolta pakkauksiin saatiin toimiva pohjarakenne, jota voidaan hyödyntää vuodesta toiseen kulloisenkin joulunajan uudessa ilmeessä. Veikon mukaan pakkauksesta välittyvä hinta- ja laatuvaikutelma heijastuu suoraan tuotteen myyntiin, ja siinä pakkauksen rakennesuunnittelulla on keskeinen osansa.

Miraculos on tottunut antamaan Granolle vapaat kädet, sillä pitkä kokemus on osoittanut, että painotalon osaamiseen voi luottaa. Näin on tehty myös joulupakkausten osalta.

– Itse voimme keskittyä tässä ilmeessä tähän meidän puoleen ja Grano hoitaa sitten tämän rakennepuolen. Taas säästetään sitä meidän aikaa ja vaivaa, kun meidän ei tarvitse lähteä miettimään näitä kaikkia pakkausteknisiä yksityiskohtia. Voimme luottaa siihen, että Grano osaa hoitaa sen homman, Veikko toteaa.

Kuten muissakin Granon tuotteissa, ympäristönäkökohdat on huomioitu joulupakkausten suunnittelussa huolellisesti. Materiaalit ovat ekologisia ja kierrätettäviä, ja pakkaukset taittuvat tiiviiksi kuljetusta varten.

– Kun miettii, että näitä tilataan tuhansia, niin jos nämä eivät olisi pahvisia ja taiteltavia, mehän kuljettaisimme kuorma-autoittain ilmaa tuolla ympäri Suomea.


Kohdennettua palvelua

Yhteistyö on Miraculosille mutkatonta ja tehokasta. Oma yhteyshenkilö varmistaa sen, että kulloisetkin toiveet välittyvät Granolla suoraan oikeille ammattilaisille. Näin Miraculosilla voidaan keskittyä omaan tekemiseen ja luottaa siihen, että lopputulos on aina toivotunlainen.

– Se on meille erittäin helppoa, kun meillä on oma yhteyshenkilö, joka hoitaa kaiken siellä Granon sisällä. Saamme tavallaan yhden luukun periaatteella kaikki palvelut, mikä on todella helppoa ja näppärää meille, Veikko kertoo.

Lisäksi Veikko kiittelee sitä, kuinka aikaansa seuraavana painoalan toimijana Granon toteuttamat ratkaisut perustuvat aina ajantasaiseen tietoon ja osaamiseen.

– Aina kun tulee joitain uusia juttuja, niin on luotto siihen, että Granolta löytyy aina se viimeisin ratkaisu.

Miraculosilla ollaan Veikon mukaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, ja siksi se onkin jatkunut niin pitkään. Granoa hän pitää luotettavana ja työnsä taatusti osaavana painoalan asiantuntijana, jota on helppo suositella myös muille.

– Suosittelen lämpimästi, hän päättää.


Brändillesi sopivat pakkaukset Granolta >>

"Let it foam, let it foam, let it foam" – Four Reasonsin joulupakkaukset syntyivät Granolla

  • Miraculosin Four Reasons -brändin joulupakkaukset syntyvät Granolla.
  • Grano on luottokumppani Miraculosin Four Reasons -brändin tuotepakkausten suunnittelussa.
  • Grano tuottaa Miraculosille mm. pakkausratkaisuja, markkinointimateriaaleja ja messuosastojen suunnittelua ja toteutusta.
  • Four Reasonsin joulupakkauksissa näkyy Granon rakennesuunnittelun korkea taso.
  • Miraculosin Four Reasons -brändin joulupakkaukset syntyvät Granolla.
  • Grano on luottokumppani Miraculosin Four Reasons -brändin tuotepakkausten suunnittelussa.
  • Grano tuottaa Miraculosille mm. pakkausratkaisuja, markkinointimateriaaleja ja messuosastojen suunnittelua ja toteutusta.
  • Four Reasonsin joulupakkauksissa näkyy Granon rakennesuunnittelun korkea taso.