Siirry suoraan sisältöön

Arvokas juhla ansaitsee tyylikkään kutsukortin

Arvokas juhla ansaitsee tyylikkään kutsukortin

 

Kun arvokkaisiin juhliin kutsutaan muun muassa tasavallan presidentti, on juhlakutsun syytä olla näyttävä ja tyylikäs. Grano toteutti Turun yliopiston 100-vuotisjuhlakutsun ja kaikki muut juhlien painotuotteet.

Turun yliopisto täytti tänä vuonna 100 vuotta. Juhlavuosi näkyy heillä koko vuoden ajan monissa erilaisissa painotuotteissa, joista yksi tyylikkäimpiä oli helmikuussa järjestettyjen 100-vuotisjuhlien kutsu.

– Olimme luoneet Turun yliopistolle juhlavuoden ilmeen ja teetimme Granolla juhlakutsun lisäksi juhliin runsaasti erilaisia painotuotteita, kuten seinäkankaita, beach-flageja, roll-up -telineitä, julisteita, a-ständien julisteita, menukortteja, pöytäopastekortteja sekä käsiohjelman”, kertoo Turun yliopiston 100-vuotisjuhlavuoden tapahtumista vastaava tapahtumakoordinaattori Erja Hyytiäinen.

Turun yliopiston 100-vuotisjuhlavuoden väriksi valikoitui violetti, joka on yksi Turun yliopiston brändiväreistä.

– Keskitimme kaikki juhlavuoden painotuotteet Granolle, koska halusimme juhlavuoden vahvan violetin värin toistuvan tismalleen samanlaisena kaikissa tuotteissa, Hyytiäinen jatkaa.

Juhlavuoden tuotteista tiedekuntarakennuksien auloihin kiinnitetyt juhlakankaat ovat esillä koko vuoden ajan. 100-vuotisjuhlien painotuotteiden toteutukseen oltiin Turun yliopistolla tyytyväisiä:

– Projekti sujui oikein hyvin. Juhlajärjestelyiden aika oli sellaista, että olimme itse todella kiireisiä. Juhlajärjestelyiden aikana saimme Granolta tiiviisti väliaikatietoja siitä, missä mennään ja olimme tyytyväisiä lopputulokseen. Aikataulut pitivät ja yhteydenpito toimi.


Näyttävä juhlakutsu neljälle eri sidosryhmälle

Grano toteuttaa vuosittain lukemattoman määrän erilaisia kutsukortteja kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Arvokkaat juhlat ansaitsevat arvoisensa tyylikkään kutsun, sillä kutsulla luodaan ensimmäinen kosketus vieraaseen sekä annetaan mielikuva tulevasta juhlatilaisuudesta. Siksi juhlakutsuun kannattaa panostaa.

Turun yliopiston 100-vuotisjuhlakutsuista tehtiin neljä erilaista versiota eri sidosryhmille. Juhlatilaisuus oli maksullinen. Ainoastaan pieni määrä VIP-vieraita, kuten juhlassa puhunut tasavallan presidentti Sauli Niinistö, olivat maksuttomien kutsuttavien listalla. Vieraita Turun Logomossa järjestetyissä juhlissa oli noin 840.

– Halusimme kaikkiin kutsuversioihin nimenomaan preeglatun kultafolioinnin, jollaista Ilkka Mäki Granolta oli meille aiemmin esitellyt, Erja Hyytiäinen kertoo.

Granon aiemmin näyttämän esimerkin mukaan kutsu päätettiin monitasopreeglata, jolloin kutsun kultaisista muodoista saatiin lisäksi kolmiulotteiset.

Myyntipäällikkö Ilkka Mäki koordinoi ja oli vastuussa juhlien kaikkien painotuotteiden toteutuksesta. Vuorovaikutus Granon kanssa toimii Hyytiäisen mielestä erinomaisesti ja Mäki saa heiltä toiminnastaan kiitosta:

– Meille on ensiarvoisen tärkeää, että meillä on yksi selkeä yhdyshenkilö keneen voimme olla yhteydessä. Silloin ei tarvitse arpoa, mistä aloittaa avun kysymisen. Ilkalla on aina aikaa ja halua neuvoa meitä. Hän monesti ehdottaa painotuotteillemme myös hyviä vaihtoehtoisia toteutustapoja, Hyytiäinen kertoo.

– Paras puoli Granossa on monipuolisuus. Ison talon etu on se, että he löytävät ja voivat toimittaa tuotteen kuin tuotteen. Palvelu on kuitenkin henkilökohtaista ja vuorovaikutus on välillämme toiminut hyvin, Erja Hyytiäinen päättää.

– Ilkalla on aina aikaa ja halua neuvoa meitä. Hän monesti ehdottaa painotuotteillemme myös hyviä vaihtoehtoisia toteutustapoja.

Erja Hyytiäinen / tapahtumakoordinaattori, Turun yliopisto

Juhlat tai koko juhlavuosi tulossa?

Granolta saat yritysjuhliin sekä tapahtumiin kaiken mitä tarvitset. Lattiasta kattoon, seinästä seinään — juhlatuotteet toimitettuna paikan päälle tai varastoituna koko vuoden tarpeisiin.

LUE LISÄÄ

Juttu on julkaistu alun perin 10.08.2020 ja sitä on päivitetty 4.11.2022.
Ota yhteyttä