Siirry suoraan sisältöön

Forsman tea toteutti teejoulukalenterin Granon avulla

Forsman tea toteutti teejoulukalenterin Granon avulla

Forsman tea (Aaro Forsman Oy) on suomalainen perheyritys, joka valmistaa toisessa sukupolvessa teetä Forsmanin Vantaan tehtaalla. Teet pakataan Suomessa, ja yhteistyö Granon kanssa alkoikin pakkauksista. Jouluinen teekalenteri on myös pitkän ja toimivan yhteistyön tulos.

Teejoulukalenterissa on 25 luukkua, jotka sisältävät 23 Forsmanin biohajoavaa pyramiditeepussia ja kaksi käsin sidottua teeruusuketta. Kalenteri on täynnä yllätyksiä teen ystävälle. Teeharrastaja Aarne Santamäki toimii Forsman tean operatiivisena johtajana ja tuotekehittäjänä. Hän kertoo, että kun yrityksen tilauskapasiteetti kasvoi ja pyramiditeepussit tulivat tuotantoon, oli aika aloittaa yhteistyö Granon kanssa:

– Meidän tarpeitamme olivat silloin ja nyt hyvä hintalaatusuhde, värien selkeä toistuvuus pakkauksissa ja nopea sekä mutkaton asiakaspalvelu. Nämä ovat olleet sellaisia asioita, jotka ovat onnistuneet Granolla.

Aarne lisää, että Grano on ollut apuna pakkausten suunnitteluvaiheessa:

– Grano on auttanut monissa projekteissa, mutta erityistä on se, että olemme saaneet apua myös pakkaussuunnitteluun. Esimerkiksi mock-upien avulla on ollut helppo nähdä tuote etukäteen.

Yhteistyössä tärkeää joustavuus ja nopeat toimitukset

Aarnen mukaan Granon palvelu korostuu toimitusvarmuudessa sekä projektien joustavuudessa. Aarne kiittää Granoa siitä, että kiireessäkin toimitukset ovat onnistuneet.

– Toivomme aina hyvää laatua ja toimitusvarmuutta. Olemme saaneet nämä Granolta. Lisäksi asiakaspalvelu on ollut todella hyvää. Muistan myös kerran, jolloin kurvasimme Granon pihaan hakemaan pakkauksia ja laatikoita, kun tarvitsimme ne heti. Granolta tämäkin onnistui!

Lisäksi Forsman tealle on erityisen tärkeää, että eri teemoja ja visuaalisia elementtejä voidaan printata samassa tuotantoerässä. On tärkeää pitää sama pakkauskoko, mutta yksittäinen pakkausdesign vaihtelee.

– Tällä tavalla saamme asiakkaillemme erikoisvariaatioita! Aarne toteaa.

Granon avainasiakaspäällikkö Lauri Raumanni on myös tyytyväinen lopputulokseen:

Kalenterin suunnittelussa lähdettiin hakemaan mahdollisimman näyttävää toteutusta. Muoto haluttiin pitää neliön mallisena, jolloin luukkuja saatiin tavallisen 24:n sijaan 25. Kalenterista haluttiin luonnollisen tuntuinen ja värien haluttiin toistuvan hyvin. Kriteerit täyttäväksi materiaaliksi valikoitui MM Kotkamillsin Alaska Bright, jonka mattapuoli toistaa värit erinomaisesti ja lopputulos näyttää juuri siltä miltä pitääkin, hän iloitsee.


Granon kanssa yhteistyössä toteutetussa Forsman Tean teejoulukalenterissa on 25 luukkua ja yllätyksiä teenystäville.

Norjan markkinavaltaus tee kerrallaan

Forsman tea on ottanut jo ensiaskelia Norjan markkinoiden suuntaan. Myös Granon kanssa valmistettu teejoulukalenteri on päässyt Norjan kauppojen hyllyille.

– Saimme nopealla aikataululla erittäin vaativalle asiakkaalle pakkaukset valmiiksi. Pari rekallista on jo Norjaan toimitettu, Aarne avaa ja lisää:

– Kuulimme jo kehujakin pakkauksen ulkonäöstä. Ensimmäinen viesti oli ”niin ihania pakkauksia!”

Norjan lisäksi Forsman tea on levittänyt siipensä myös Japanin markkinoille. Teekalenteri on päässyt WWF Japanin viralliseksi myyntituotteeksi.

– Japanin markkinoille pääsy oli hauska onnistuminen! Kalenteri on herättänyt paljon positiivista huomiota ulkomailla, Aarne kuvailee.


Forsman tea suosittelee Granoa

Aarne kuvailee, että Grano on hyvä kumppani muun muassa private label -segmentissä toimiville yrityksille.

– Iso kiitos täytyy sanoa Granolle hyvästä palvelusta ja toivomme jatkossakin tekevämme yhteistyötä Granon kanssa. Etsimme tulevaisuudessakin erilaisia designeja pakkauksiimme.

Lopuksi Aarne toteaa, mikä merkitys pakkauksella on markkinoilla:

– Design tekee sen, että se luo kuvan tuotteesta, joka pakkauksen sisältä sitten löytyy.

Pakkaukset saat Granolta!

 

Pakkausdesign viestii tuotteesta ja tarjoaa erikoisvariaatioita asiakkaille

  • Jouluinen teekalenteri on Granon ja Forsman tean pitkän ja toimivan yhteistyön tulos.
  • Granon kanssa yhteistyössä toteutettu Forsman tean teejoulukalenteri niittää mainetta myös kansainvälisesti Norjan ja Japanin markkinoilla.
  • Grano on ollut Forsman tean kumppani pakkaussuunnittelussa.
  • Teejoulukalenteri tarjoaa makuelämyksiä teenystäville - Grano ja Formsan teen yhteistyö on onnistunut
  • Jouluinen teekalenteri on Granon ja Forsman tean pitkän ja toimivan yhteistyön tulos.
  • Granon kanssa yhteistyössä toteutettu Forsman tean teejoulukalenteri niittää mainetta myös kansainvälisesti Norjan ja Japanin markkinoilla.
  • Grano on ollut Forsman tean kumppani pakkaussuunnittelussa.
  • Teejoulukalenteri tarjoaa makuelämyksiä teenystäville - Grano ja Formsan teen yhteistyö on onnistunut