Siirry suoraan sisältöön

Red Bull luottaa Granon laatuun tiukassakin tilanteessa

Lahden mäkimontussa järjestettiin syksyllä 2021 hieman erilainen urheilutapahtuma, kun 2000 itsensä haastamisesta kiinnostunutta kilpaili siitä, kuka juoksisi nopeimmin mäkimontun pohjalta hyppyrimäen huipulle. Granon kädenjälki näkyi vahvasti eri puolilla tapahtumaa aina opasteista palkintopokaaleihin.

Red Bull 400 mainostaa itseään maailman rankimpana 400 metrin juoksuna. Tapahtuma on järjestetty Suomessa vuodesta 2014 saakka, ja nyt Lahdessa kolmatta kertaa.

– Olemme kasvattaneet tapahtumaa joka vuosi. Tänä vuonna tapahtuma myytiin loppuun, paikalla on 2000 kisaajaa. Meillä on maailman suurin Red Bull 400 täällä nyt, Red Bullin Brand Manager Arttu Ylitalo myhäilee tapahtumapäivänä.

Pitkäaikainen yhteistyö

Grano on Red Bullin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tämän vuoden tapahtuman kaikki opasteet, kyltit, liput ja jopa palkintoina olevat pokaalit ja mitalit ovat tulleet Granon kautta. Ylitalon mukaan tärkeää onkin juuri se, että he saavat mahdollisimman paljon materiaaleja samasta paikasta. Tässä Granon laaja osaaminen auttaa huomattavasti.

– Halusimme sellaisen kumppanin, jolta saamme joustavasti mahdollisimman laajan skaalan painotuotteita. Kumppanin kanssa piti myös pystyä kommunikoimaan joustavasti ja olemme saaneetkin Granolta tarvittaessa luovia ratkaisuja ongelmiimme, Ylitalo muistelee.

 

Joustamista asiakkaan edessä

Tapahtuman pokaalit olivat aikoinaan haaste. Niiden tiimoilta palaveerattiin useita kertoja ja Red Bullin tiimillä oli paljon toiveita niiden suhteen.

– Granolta aina vastattiin, että eiköhän tämä järjesty. Lopputuloksesta tuli hyvät, pokaalit ja mitalit ovat olleet äärimmäisen laadukkaita, Ylitalo kiittelee.

Ylitalon mukaan Red Bullin tapa toimia on vähintäänkin vauhdikas, ja kumppanin pitää pystyä vastaamaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

– Varsinkin tällaisia tapahtumia järjestettäessä, viimeisellä viikolla vielä huomataan, että tämä ja tämä puuttuu. Minä sitten nöyränä poikana soittelen Granolle ja kertaakaan sieltä ei ole vastattu, että ei pysty, Ylitalo naurahtaa.

– Luottamus Granoon on rakentunut ajan kanssa. Olemme sieltä aina saaneet sellaista laatua kuin olemme pyytäneet, ja joskus jopa parempaa. Se on ollut hämmästyttävää, miten hyvää laatua he pystyvät tuottamaan välillä aika lyhyelläkin aikataululla, Ylitalo päättää.

Juttu on julkaistu alun perin 12.10.2021 ja sitä on päivitetty 3.10.2022.
Ota yhteyttä