Siirry suoraan sisältöön

Suomalainen arkkitehtuuri esiin laadukkaan printtilehden välityksellä

Granon ja Arkkitehtiliiton yhteistyössä nostetaan esiin suomalaista arkkitehtuuria laadukkaan printtilehden välityksellä. Hyvän lopputuotteen takaamiseksi on erityisesti painotettava hienojen sävyjen ja yksityiskohtien huomioimista suunnittelutyössä sekä pieteettiä hyvässä teknisessä toteutuksessa.

Granolla painetaan liiton julkaisemaa Arkkitehti-lehteä, pienempää Arkkitehtiuutiset-tiedotuslehteä sekä muita julkaisuja, kuten Arkkitehtuurikilpailut-liitelehtistä.

Arkkitehti-lehti on yksi vanhimmista suomalaisista arkkitehtuuria käsittelevistä julkaisuista, jonka juuret juontavat vuoteen 1903. Kyseessä on korkeatasoinen lehti, jossa käsitellään kattavasti rakennettua ympäristöämme.

– Tasokkaan sisällön ohella laadukas ja tasalaatuinen painotyö on keskeisessä roolissa hyvässä lopputuloksessa.

Mika Savela / päätoimittaja, Arkkitehti-lehti

Arkkitehti-lehdessä on paljon visuaalisesti tärkeitä yksityiskohtia sekä korkealuokkaista valokuvamateriaalia. Laadukas ja tasalaatuinen painotyö merkitsee tasokkaan sisällön ohella paljon, kun lukijoille halutaan välittää tietyn henkistä yhtenäistä viestiä. 

Lehden tuore päätoimittaja Mika Savela kertoo, että vuoden 2018 teemana on uudistaa lehteä ja tutkia, mitä tarkoittaa julkaista painettua arkkitehtuuria käsittelevää lehteä pohjoisesta perspektiivistä. 

Juttu on julkaistu alun perin 30.05.2018 ja sitä on päivitetty 5.10.2022.
Ota yhteyttä