+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Effektivare mäss- och evenemangsmarknadsföring

 

Mässor, evenemang och seminarier är för många företag de viktigaste och samtidigt mest utmanande marknadsföringsansträngningarna under året. Den som ansvarar för företagets evenemangsmarknadsföring är i regel tvungen att ta kontakt med talrika olika partner och underleverantörer. Hos Grano får du vid behov till och med hela evenemanget vid en och samma lucka – från kreativ design, digitala och tryckta inbjudningar, mässkonstruktioner samt trycka och digitala innehåll under evenemanget till uppföljning och eftermarknadsföring. Samtidigt blir uppbyggandet av evenemanget effektivare och det är lättare att mäta de uppnådda resultaten.

LOKAL- OCH EVENEMANGSPLANERING

Vi erbjuder och genomför ett brett utbud av olika planerings- och konstruktionslösningar till företags egna lokaler, kundtillställningar, mässor och evenemang.

KONSTRUKTIONS- OCH FÖRPACKNINGSDESIGN

Företagsimagen ska vara underfundig både visuellt och funktionellt. Våra experter har gedigen erfarenhet av mångsidig tillämpning av material för också de mest krävande kundernas behov.

TRYCKSAKER OCH UTSKRIFTER

Alla tryckta produkter berättar ditt företags historia och kompletterar den enhetliga imagen.

EVENEMANGSMARKNADSFÖRING

Lyckad evenemangsmarknadsföring når, informerar och fastnar i minnet.

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi realiserar och publicerar dina innehåll även i elektroniska kanaler. Publicering i flera kanaler bidrar till ditt budskaps effekt och mätbarhet.

DIREKT MARKNADSFÖRING

Att identifiera potentiella kunder och förstå deras behov är lika viktigt som innehållet i ditt meddelande.

branschexpert

Jere Forsman

Jere Forsman

+358 40 561 7408

jere.forsman@grano.fi

Ota yhteyttä