+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Lyckad evenemangsmarknadsföring når, informerar och fastnar i minnet


 

 

EVENEMANGSMARKNADSFÖRINg

Ett evenemang på kommande och du har inte ännu skickat inbjudningar? Är det visuella utseendet lockande, trivs gästerna?

 Genom lyckad evenemangsmarknadsföring säkerställer du att ditt evenemang lockar önskade personer, deltagarna har tillgång till aktuell information under evenemanget och att evenemanget fastnar i minnet.

 Vi planerar ett visuellt utseende samt en logotyp för ditt evenemang och skriver ut allt material kring evenemanget från namnskyltar till visitkort, förpackningar och stora bildytor. Vi har även hand om inbjudningskommunikationen, automatiserat. Vi uppdaterar evenemangsinformationen, såsom områdeskartor och tidtabeller, även mitt under evenemanget direkt på dina digitala skärmar. Med hjälp av identifieringstjänsten som kopplats till evenemangspasset kan du samla in information om deltagarnas rörelser, inrikta marknadsföring i realtid och därmed göra kundupplevelsen ännu bättre.

 Vi genomför interaktiv marknadsföringskommunikation digitalt i flera kanaler såväl per e-post, på skärmar, webbplatser som i tryck.

  • Evenemangsmaterial
  • Evenemangskommunikation
  • Visuellt utseende
Lämna offertförfrågan
Jätä tarjouspyyntö

DIN EXPERT NÄR DET GÄLLER EVENEMANGSMARKNADSFÖRING

Kimmo_Koivula

Kimmo Koivula

+358 45 657 7868

kimmo.koivula@grano.fi

KONTAKTA OSS