Aurinko­suoja- ja energia­kalvot

Paranna työympäristösi toimivuutta, viihtyisyyttä sekä turvallisuutta aurinkosuoja- ja energiakalvoratkaisuilla – ja samalla säästät.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Aurinkosuoja ja energiakalvot
  • Aurinkosuoja ja energiakalvot symbolit

Aurinko- ja energiasuojakalvot ikkunoihin

Aurinkosuojakalvomme soveltuvat yrityksesi tai organisaatiosi liike- ja toimitiloihin. Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti tarjoa tällä hetkellä palvelua yksityiskoteihin.

Aurinkosuoja- ja energiakalvomme torjuvat häikäisyä, kuumuutta, lämmönvaihtelua sekä UV-säteilyä. Siksi ne suojaavat erilaisia pintoja ja esineitä haalistumiselta. Kalvojen avulla voit säädellä toimitiloihin tulevaa valon läpäisyä ja heijastusasteita. Kalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa jopa 30 %. Lisäksi ne tuovat murtosuojaa ja pitävät sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa.

  • Tasainen, tarvittaessa alhaisempi lämpötila
  • Lämpöhukka kuriin
  • Maksimaalinen luonnonvalo optisesti kirkkailla kalvoilla
  • Metalliton ratkaisu (nanoteknologian ansiosta ei vaikuta mobiililaitteisiin)
  • Miellyttävä ja terveellinen ympäristö työskennellä
  • Ihmisten, irtaimiston ja erilaisten tilojen turvallisuus
  • Suoran näköyhteyden kontrollointi tarvittaessa

New call-to-action

Aurinkosuoja

Poistaa häikäisyä, lämmönvaihtelua sekä UVA- ja UVB-säteilyjä. UV-säteilyn torjunta 99 %. Lämpösäteilyn torjunta jopa 80 %. Suojaa tekstiilejä, tapetteja, puupintoja, valokuvia ja muita arvoesineitä haalistumiselta.

Sirpalesuoja

Pitää sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa. Kalvot vahvistavat lasin pintaa ja sitovat sirpaleet lasin rikkoutuessa. Näin ne vähentävät henkilö-ja omaisuusvahinkoja. Paksuimmat kalvot estävät murtautumisen ikkunan kautta.

Näkösuoja

Estää suoran näköyhteyden sisätilaan. Sopii toimisto- ja liiketiloihin sekä julkishallinnon rakennuksiin.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm