Siirry suoraan sisältöön

Aurinko­suoja- ja energia­kalvot

Paranna työympäristösi toimivuutta, viihtyisyyttä sekä turvallisuutta aurinkosuoja- ja energiakalvoratkaisuilla – ja samalla säästät.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Aurinkosuoja ja energiakalvot
  • Aurinkosuoja ja energiakalvot symbolit

Aurinko- ja energiasuojakalvot ikkunoihin

Aurinkosuojakalvomme soveltuvat yrityksesi tai organisaatiosi liike- ja toimitiloihin. Suuren kysynnän vuoksi emme valitettavasti tarjoa tällä hetkellä palvelua yksityiskoteihin.

Aurinkosuoja- ja energiakalvomme torjuvat häikäisyä, kuumuutta, lämmönvaihtelua sekä UV-säteilyä. Siksi ne suojaavat erilaisia pintoja ja esineitä haalistumiselta. Kalvojen avulla voit säädellä toimitiloihin tulevaa valon läpäisyä ja heijastusasteita. Kalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa jopa 30 %. Lisäksi ne tuovat murtosuojaa ja pitävät sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa.

  • Tasainen, tarvittaessa alhaisempi lämpötila
  • Lämpöhukka kuriin
  • Maksimaalinen luonnonvalo optisesti kirkkailla kalvoilla
  • Metalliton ratkaisu (nanoteknologian ansiosta ei vaikuta mobiililaitteisiin)
  • Miellyttävä ja terveellinen ympäristö työskennellä
  • Ihmisten, irtaimiston ja erilaisten tilojen turvallisuus
  • Suoran näköyhteyden kontrollointi tarvittaessa

Aurinkosuojakalvo ei tarkoita mustaa ikkunaa

Nykyteknologialla voimme toteuttaa kirkkaat tai eri asteisia harmaita kalvoja ikkunan pintaan. Enää ei tarvitse tyytyä mustaan tai hopeanväriseen, vaan laajasta valikoimastamme löydät tyylikkäät harmaan eri asteet ja lähes lasinkirkkaat vaihtoehdot, jotka eivät juurikaan muuta julkisivua. Voit nauttia auringonpaisteesta ja kirkkaasta päivästä ilman auringon haittavaikutuksia.

Mihin tilaan sirpale- ja murtosuojakalvot ovat tarkoitettu?

Suojakalvot sopivat erilaisiin kiinteistöihin, kuten päiväkoteihin, hoitolaitoksiin, oppilaitoksiin, toimistoihin ja liiketiloihin, jossa pahimmassa tapauksessa lasin rikkoutuessa sirpaleet voivat sinkoutua kaikkialle aiheuttaen vaaratilanteita. Murtosuojakalvo on apuna myös nimensä mukaisesti murtoyrityksiä vastaan. Suojakalvot ovat käteviä myymälöiden näyteikkunoilla ja yleisesti suurilla ikkunapinnoilla.

Suojakalvojen takuuaika

Lasin ulkopintoihin asennettaville kalvoille takuu on 5 vuotta 

Lasin sisäpintaan asennettaville kalvoille takuu on 10 vuotta

 

New call-to-action

Aurinkosuoja

Poistaa häikäisyä, lämmönvaihtelua sekä UVA- ja UVB-säteilyjä. UV-säteilyn torjunta 99 %. Lämpösäteilyn torjunta jopa 80 %. Suojaa tekstiilejä, tapetteja, puupintoja, valokuvia ja muita arvoesineitä haalistumiselta.

Sirpalesuoja

Pitää sirpaleet paikoillaan lasin rikkoutuessa. Kalvot vahvistavat lasin pintaa ja sitovat sirpaleet lasin rikkoutuessa. Näin ne vähentävät henkilö-ja omaisuusvahinkoja. Paksuimmat kalvot estävät murtautumisen ikkunan kautta.

Näkösuoja

Estää suoran näköyhteyden sisätilaan. Sopii toimisto- ja liiketiloihin sekä julkishallinnon rakennuksiin.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm