Siirry suoraan sisältöön

Elintarvike­pakkaukset – jousto­pakkaus

Korkealuokkainen elintarvikepakkaus ja joustopakkaus vastaavat elintarvikkeiden vaatimuksiin.

Tilaa tai pyydä tarjous
Joustopakkaukset

Elintarvikepakkaukset taipuvat moneen

Saat meiltä laadukkaat ja näyttävät elintarviketeollisuuden elintarvikepakkaukset ja joustopakkaukset, jotka sopivat brändisi ilmeeseen ja herättävät asiakkaasi huomion kauppojen hyllyillä.

Muun muassa näille elintarvikkeille sopivat pakkaukset hoituvat meillä:

  • Suklaalevyt ja suklaapatukat
  • Makeiset ja karkkipussit
  • Välipalapakkaukset ja snacks-tuotteet
  • Proteiinipatukat
  • Mausteet
  • Pähkinät

Ja paljon muuta. Kysy lisää!

Pystymme digipainotekniikalla painamaan pienet sarjat ja muuttuvan tiedon. Suuret sarjakoot valmistamme fleksopainossa. Valmiit kalvorullat saavat lopullisen muotonsa joko yrityksesi tai sopimuspakkaajasi pakkauskoneella.

New call-to-action

Elintarvikepakkaukset ja joustopakkaukset tuotetaan Vantaalla

Vantaan tuotantomme ovat Vantaan kaupungin elintarvikeviranomaisen tarkistamat ja hyväksymät. Tuotamme kontaktimateriaaleja ja voimme myös jatkojalostaa niitä. Käytämme elintarvikekelpoisia painovärejä ja liimoja.

Elintarviketuotannon velvoittamana meillä on toimipisteellämme käytössä omavalvontasuunnitelma, josta voit lukea lisää täältä!

Palveluvarastomme on käytössäsi

Markkinointilogistiikallamme sekä palveluvarastollamme on elintarvikeviranomaisen hyväksyntä. Varastossa voidaan säilyttää ja kampanjapakkausosastolla postittaa pakattuja elintarvikkeita, jotka eivät vaadi erityisolosuhteita, kuten kylmäsäilytystä.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm