Esitteet

Jokainen meistä haluaa antaa hyvän ensivaikutelman. Digiä pullollaan olevassa maailmassa painettu esite on siihen mainio tapa.

Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Esitteet

Laadukkaat esitteet Granolta

Esite, katalogi ja tuotekuvasto ovat kaikki erinomaisia myynnin tukimateriaaleja ja mainioita tapoja jättää vastaanottajan muistiin laadukas mielikuva. Oletpa menossa myyntitapaamiseen tai messuille, esite on konkreettinen asia, jonka voit antaa asiakkaallesi. Se on kuin vastine myyntipuheelle! Jokainen jaettu esite on mahdollisuus.

Esitteellä saattaa olla yllättävän suuri vaikutus yritysmielikuvan muodostumisessa – niin hyvässä kuin pahassa. Tämän vuoksi on tärkeää, että esitteesi ovat ajan tasalla, tyylikkäitä ja että ne luovat positiivista imagoa yrityksestäsi.

Voit suunnitella esitteen itse tai jättää designin huippuammattilaistemme käsiin. Teemme kaiken työn Suomessa.

Juuri sellainen esite kuin sinä haluat

  • Laaja valikoima
  • Paljon erituntuisia papereita
  • Sivumäärä valintasi mukaan
  • Huipputason suunnittelu
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm