Siirry suoraan sisältöön

Esitteet

Jokainen meistä haluaa antaa hyvän ensivaikutelman. Digiä pullollaan olevassa maailmassa painettu esite ja yritysesite ovat siihen mainio tapa.

Osta verkkokaupasta Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Esitteet

Laadukkaat esitteet Granolta

Esite, katalogi ja tuotekuvasto ovat kaikki erinomaisia myynnin tukimateriaaleja ja mainioita tapoja jättää vastaanottajan muistiin laadukas mielikuva. Oletpa menossa myyntitapaamiseen tai messuille, esite on konkreettinen asia, jonka voit antaa asiakkaallesi. Se on kuin vastine myyntipuheelle! Jokainen jaettu esite on mahdollisuus.

Esitteellä saattaa olla yllättävän suuri vaikutus yritysmielikuvan muodostumisessa – niin hyvässä kuin pahassa. Tämän vuoksi on tärkeää, että esitteesi ovat ajan tasalla, tyylikkäitä ja että ne luovat positiivista imagoa yrityksestäsi.

Voit suunnitella esitteen itse tai jättää designin huippuammattilaistemme käsiin. Teemme kaiken työn Suomessa.

 

Juuri sellainen esite kuin sinä haluat

  • Laaja valikoima
  • Paljon erituntuisia papereita
  • Sivumäärä valintasi mukaan
  • Huipputason suunnittelu
  • Nopea valtakunnallinen toimitus

Yritysesite kertoo toiminnastasi

Granolta onnistuvat myös esitteet yritykselle. Koska yritysesite on loistava tapa tuoda esille yritystäsi esimerkiksi tapahtumissa ja messuilla, kannattaa näyttävään yritysesitteeseen myös panostaa. Yritysesite voi käsitellä yritystäsi ja liiketoimintaasi, mutta samalla kertoa asiakkaallesi arvoistasi ja tavoitteistasi. Yritysesitteitä on moneen eri lähtöön, ja voit suunnitella juuri tarvitsemasi esitteen Granon kanssa. Tarvittaessa voit teettää Granolla erikseen vastuullisuusesitteen yritysesitteen lisäksi.

 

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm