Siirry suoraan sisältöön

Etikettitarrat

Etikettitarran tehosteilla, materiaalivalinnoilla ja muodoilla tuet ostopäästöstä.

Tilaa tai pyydä tarjous
Etiketit

Etikettitarrat tukevat pakkauksesi ulkoasua

Etiketit ovat olennainen osa tuotetta; ne herättävät asiakkaan huomion ja kertovat tuotteesta ja sen käytöstä. Hyvä etiketti viimeistelee pakkauksen. Tuotamme tarrat ja etiketit halutussa muodossa elintarvike- ja juomateollisuudesta kosmetiikka- ja lääketeollisuuteen. Luotettavilta toimittajilta hankitut materiaalit ja korkealuokkainen painojälki tukevat pakkauksesi ulkoasua ja ilmettä.

Autamme valitsemaan kattavasta materiaalivalikoimastamme ja erikoismateriaaleista pakattavalle tuotteelle juuri oikeat vaihtoehdot. FSC-hyväksyttyjen paperitarralaatujen lisäksi opastamme mielellämme myös muiden ekologisten ja kierrätettävien tarramateriaalien valinnassa.

New call-to-action

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm