Flyerit

Laadukkaat flyerit nopeasti ja helposti! Flyereillä tavoitat tehokkaasti suuret määrät ihmisiä pienin kustannuksin, jonka lisäksi niiden painaminen on nopeaa ja jakelu on helppoa.

Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Flyerit

Kustannustehokkaat flyerit nopeasti ja helposti

Flyer on todennäköisesti yksi kustannustehokkaimmista printtimainostuotteista markkinoilla. Alkuperäinen nimikin sen jo kertoo: lentolehtinen on ollut loistava mainosformaatti laajaan jakeluun.

Flyerit ovat edelleen mainosvälineiden huippua. Voit tavoittaa niillä tehokkaasti suuret määrät ihmisiä pienin kustannuksin. Niiden painaminen on nopeaa ja jakelu helppoa. Flyereita voit käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin: tapahtumissa, postitse, kasvotusten tai esimerkiksi messupöydällä, josta tietoa hakeva löytää haluamansa. 

Flyerit ovat mainostuotteiden moniottelijoita. Anna suunnittelijoidemme auttaa tai suunnittele flyerisi itse. Meille sopii kaikki!

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm