Siirry suoraan sisältöön

Flyerit

Laadukkaat flyerit nopeasti ja helposti! Flyereillä tavoitat tehokkaasti suuret määrät ihmisiä pienin kustannuksin, jonka lisäksi niiden painaminen on nopeaa ja jakelu helppoa.

Osta verkkokaupasta Tilaa tai pyydä tarjous Aineisto-ohjeet
Flyerit

Kustannustehokkaat flyerit nopeasti ja helposti

Flyer on todennäköisesti yksi kustannustehokkaimmista printtimainostuotteista markkinoilla. Alkuperäinen nimikin sen jo kertoo: lentolehtinen on ollut loistava mainosformaatti laajaan jakeluun.

Flyerit ovat edelleen mainosvälineiden huippua ja meiltä voit tilata flyerit netistä joko Grano Shopin kautta tai sitten tilauslomakkeella tämän sivun alapuolelta.

Flyerit sopivat moneen käyttötarkoitukseen

Flyerit tavoittavat tehokkaasti suuret määrät ihmisiä pienin kustannuksin. Niiden painaminen on nopeaa ja jakelu helppoa. Flyereita voit käyttää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin: tapahtumissa, postitse, kasvotusten tai esimerkiksi messupöydällä, josta tietoa hakeva löytää haluamansa. 

Flyerit ovat mainostuotteiden moniottelijoita. Flyerien painatus onnistuu Granolla ja toimitamme valtakunnallisesti. Anna siis suunnittelijoidemme auttaa tai suunnittele flyerisi itse, jolloin me painamme ne haluamallasi tavalla. Meille sopii kaikki!

Voit tilata tämän tuotteen myös Grano Shop -verkkokaupasta. Grano Shopista tilattujen tuotteiden toimitusaika asiakkaalle perille on vain 4 arkipäivää.

Tilaa tuote verkkokaupasta

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

Etsitkö myynnin yhteystietoja? Myyjien yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm